פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקירהאם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים דבר ראשון אם יש לך מקדחה תעשה את זה בעצמךזה לא קשהאני עשיתי את זה בעצמיעכשיו תן לי להבין כמה דבריםאין לך שקע בחדריש לך שקע בחדר ליד?יש לך עליית גג?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אני לא מתכוון לקדוח בעצמי אבל תודה בכל מקרה על העצה.. יש חיבור לקו הזה באותה קומה בסוף המסדרון... יש לי גג אבל מזה קשור? :
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אתה מדבר על גלישה בקו טלפון רגיל או ADSL?אם זה מקו טלפון רגיל אז לא צריך להוסיף חיבור. פשוט תחבר את הקו למודם במחשב ואת היציאה השניה במודם תחבר לטלפון הרגילגם ככה לא תוכל להשתמש בשני הקוים באותו זמן... אז לא צריך אותם
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים די כבר יעצלןאיזה ילד שמנתתעביר תכבל דרך הגגעכשיו תראה כדי לחבר תחוטים נכוןבשקע של בזק יש מלא כניסותאתה משתמש רק ב 3ו4עכשיו אתה הולך לשקע הישן שלך בודק איזה חוט זה 3 ואיזה 4ופשוט מעתיק את זה לשקע החדשזה בערך כשעה עבודה-למישהו לא מיקצועיחיסכון בכסף-הרבה+טירחה
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים לשאלה של פותח הת'רד: אם תביא טכנאי של בזק- זה כן עולה כסף, ולנו נראה לי זה עלה כ150.אם יש לך מודם ADSL שהוא USB, עדיף שתביא את הטכנאי, כי לפי מה שהבנתי/מה שהם אמרו לי יש למודם USB הגבלה עם אורך החוט, אז צריך להוציא את החוט מ"נמרכזיה" שיש לך בבית (כמו תיבה כזו), ולא לקחת חיבור אחד (חדר אחר) ולהאריך אותו.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר טוב ואם אני עושה את זה לבד אז מה אני צריך בעצם לעשות?לקדוח בקיר, לחבר שם שקע של בזק, להעביר את החוטים מהגג לחדר במסדרון השני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.