עבור לתוכן

אודה מאוד לעזרתכם בקביעת תצורת מחשב ממוצע, בסדר גודל של 3K ש"ח, ללא מסך.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלפיפ"א, NBA, דום ועוד כמה משחקים,, הכרטיס שבחחרתתי בהחלט מספיק, ואף מעבר.

תקן אותי אם אני טועה.

• תגובות 37
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כעיקרון, כמעט על כל כרטיס עם מאיץ גרפי תוכל לשחק, השאלה איך? לא צריכים ללכת ל 6800ULTRA אך כדאי גם לא ללכת לקיצוניות השניה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שבחרתי הוא הקיצוניות השניה ?

לדעתי הוא מספיק לי, ואפילו יותר מהממוצע...

בווא נשאל שאלה אחרת - מה אני לא אוכל להעלות איתו ?

פורסם

תשמע, זה מתחיל להיות מגוחך, תקנה מה שבא לך, מצידי תקנה ג'יפה 2. יש הרבה ילדים שמסתדרים עם FX5200 אז אני בטוח שתסתדר גם איתו. איך יראו המשחקים החדשים ואיך הם יזוזו אצלך על המסך - אני מקווה שכמו שאתה רוצה...תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

שאלתי מה הוא לא יוכל להעלות, במה בדיוק הוא יגביל אותי..

פורסם

משחקים מהדור החדש (כמו Doom 3 HL2 stalker וככל הנראה גם פאר כרY) יהיה קושי בלהריץ אותם. כלומר

תוכל לשחק במשחק אבל לא תוכל להנות ממנו (FPS נמוך, בלי פילטרים, רזולוציה נמוכה, תקיעות, ואיטיות בכלל).

אם אין לך עכשיו מספיק כסף לכרטיס מסך, תקח אחד ממחשב ישן ותאסוף לכרטיס נורמאלי (9600 והלאה) אם אתה לא

רוצה לשחק בהם ו NBA וFIFA ו CS, מספקים אותך, היית יכול ללכת על מחשב חלש יותר.. אבל לא משנה, תקנה את

הכרטיס הזה אם אתה לא מתכוון לשחק במשחקים נורמאליים וזהו.

פורסם
  • מחבר

דווקא חשבתי שראדון 9550 מספיק טוב גם למשחקים חדישים...

OK, כנראה שטעיתי.

יש משהו יותר טוב, שאוכל לשחק בו את המשחקים שציינת, שעולה פחות מ 700 ?

פורסם

בטח שהוא יריץ את המשחקים שאתה רוצה, כמובן אל תצפה לשחק ב1024 786 בהגדרות גבוהות ו4XAA בדום 3 אבל תאמין לי שברוב המקרים אתה לא תרגיש בהבדל בין זה לבין לשחק ב800X600 בMEDIUM שזה בטוח יעבוד לך על הכרטיס הזה בלפחות 20-30.

בקשר לNBA ,FIFA וכל זה, את זה אתה יכול לשחק בהגדרות הכי גבוהות שיש וזה עדיין ירוץ כמו טיל (אם אצלי בהגדרות הכי גבוהות זה על 30 בערך אז ב9550 זה יהיה 100+)

חברה, תבינו שלא כולם צריכים RADEON 9800PRO, אני מסתדר מצויין אפילו GF4MX מובנה על הלוח אם שלי אז תאמינו לי שכרטיס מסך טוב פי 4 יספיק לבחור.

אני אומר קח את הרדאון 9550 אבל אם אתה רוצה לשחק בהגדרות גבוהות אל תתפשר פחות מ9600PRO, אם תוריד את הCDROM ותקח מארז פחות טוב אתה תוכל לקנות אותו בהוצאה של עוד בערך 10-150 שקל.

פורסם
  • מחבר

1. תודה רבה

2. מה הכוונה "הגדרות גבוהות" ? אני לא צריך רזולוציה של מקרוסקופ, ואני לא ממש גיימר...

3. אם תוכל לציין מארז זול יותר מ KSP שמתאים למפרט, אודה לך מאוד :D

פורסם

בטח שהוא יריץ את המשחקים שאתה רוצה, כמובן אל תצפה לשחק ב1024 786 בהגדרות גבוהות ו4XAA בדום 3 אבל תאמין לי שברוב המקרים אתה לא תרגיש בהבדל בין זה לבין לשחק ב800X600 בMEDIUM שזה בטוח יעבוד לך על הכרטיס הזה בלפחות 20-30.

בקשר לNBA ,FIFA וכל זה, את זה אתה יכול לשחק בהגדרות הכי גבוהות שיש וזה עדיין ירוץ כמו טיל (אם אצלי בהגדרות הכי גבוהות זה על 30 בערך אז ב9550 זה יהיה 100+)

חברה, תבינו שלא כולם צריכים RADEON 9800PRO, אני מסתדר מצויין אפילו GF4MX מובנה על הלוח אם שלי אז תאמינו לי שכרטיס מסך טוב פי 4 יספיק לבחור.

אני אומר קח את הרדאון 9550 אבל אם אתה רוצה לשחק בהגדרות גבוהות אל תתפשר פחות מ9600PRO, אם תוריד את הCDROM ותקח מארז פחות טוב אתה תוכל לקנות אותו בהוצאה של עוד בערך 10-150 שקל.

ה 9550 הוא לא פי 4 יותר חזק מהגיפה 4. הייתי אומר קצת יותר חזק וקצת יותר טוב מה 5200FX.

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/tul9550/5.html

המשחקים הולכים ונהיים כבדים מיום ליום. זה שהוא משחק בכיף משחקים היום משחקים ישנים, לא אומר שזה מה שיהיה מחר. ה 9550 לא תומך DX9. אבל כמו שאמרתי, זה המחשב שלו, שיקנה כרטיס 32 מגה.

לגבי המארז, יש אחד ב 260 שקל. הספק שלו גנרי ואני מקווה שיחזיק לך את המערכת. אני מאמין שכן, אבל אם משהו ישרף אז אל תבוא בטענות.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ב "בהגדרות גבוהות" ?

אם אסתפק בהגדרות פחות גבוהות (למשל ברזולוציה יותר נמוכה) עם ה 9550, אוכל לשחק גם במשחקים היותר חדשים ועמוסים ?

פורסם

69,

תחליט - או שאתה גיימר, או שלא. אם אתה גיימר ורוצה לשחק במשחקים החדשים אז תקנה משהו מינימלי לגיימרים.

אם לא אז תקנה 5200 או 9550. לגבי הרצה, ה 5200 ודומיו יכולים להריץ אפילו את DOOM3.  איך זה יראה זה כבר עניין אחר. אבל כמה פעמים אפשר להגיד את אותו הדבר? אתה רוצה תשובה אבסולוטית - אי אפשר לתת לך, כי זה כמו שתשאל אותי אם אתה אוהב חריף. יש אנשים שרואים סרט ב DVD ומתלוננים על האיכות, ויש אנשים שרואים בוידיאו הקלטה סוג ג', משהו בסגנון של שר הקוביות - שובו של הפיקסל, ומרוצים לאללה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, מצטער על בלבולי המוח, אתם צודקים.

ולא, אני לא אוהב חריף :-)

שוב תודה.

פורסם

שר הקוביות - שובו של הפיקסל

DDRLOL

וה9550 לא חזק בהרבה מה5200? לפי הביקורת ששלחת הוא חזק ב50%-120% בערך. אני ראיתי שתי ביקורות שונות, אחת עם FX5200 וFX5500 בה ה5500 הביס את ה5200 בהרבה וראיתי גם ביקורת של 9550 ו5500 ושם ה9550 הוביל בהרבה.

שים גם לב שרוב המשחקים עובדים בFPS נורמלי (עכשיו באמת, מתי שמתם לב להבדל בין 250FPS לבין 20FPS?)

ו69, תענה כבר, אתה גיימר או לא?

פורסם

תלוי באיזה סוג של משחק... תקרא את הכל, וגם 120% זה לא פי 4....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים