פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים היי קודם כל תודה לpure-gold על שכתב את התוכנה בה נישתמש: Pure Mouse Meter: תוכנה המנטרת את פעילות העכבר שלכם: מהירות מקסימלית ונוכחית ( ס"מ / שניה ), מיקום נוכחי וכמו כן כמות לחיצות העכבר ( כל אחד מהלחצנים ). קישור: http://www.oferporat.com/pureserver/PMM.zip אז בתוכנה הזאת אםשר לראות את הcms של העכבר, מי שעושה יותר cms מנצח, (דרושה תמונה מוכיחה) אז יאללה התחילו לשחק!!! והינה התוצאה שלי! 56 cms!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים היתה לי תוכנה דומה לפני 3-4 שנים, שעונה על התיאור שלך.. לא התקנתי עדיין את ה PMM הזה אז אין לי מושג עם זה אותו אחד רעיון קצת אידיוטי, אני מתאר לעצמי מה זה יעשה לאנשים יושבים ב5 וחצי לפנות בוקר ומנענעים את העכבר בטירוף בשביל להגיע למהירויות גבוהות עריכה: Lolz אתה רואה על מה אני מדבר (: ונראה לי שזאת אותה התוכנה.. למה לאזעזל דחפת את הלוגו של HWZONE לשם ? :
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחח................ גם לפי דעתי זה רעיון כזה :-\ אבל אני מחפש דרך חדש להעסיק את הגוף
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים עזבו אותכם SUPER PI עזבו אותכם בנצ'מרקים, cmps זה הדבר היום!!!!!!!!! חחחחחח דיי אתם שופכים אותי, איך עולה לכם רעיונות כאלה.. תאמת אני צוחק מיאוש, אני מנסה לעקוף אותכם אבל עם עכבר אופטי אני לא מצליח לעבור את ה40... : :-X :-\ :'(
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים עכשיו כואבת לי הידיופי כל הכבוד לכם[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים עכשיו עוד יותר כואבת לי הידERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRאבל אני בנתיים מקום ראשון![attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.