עבור לתוכן

יש לי דילמה קשה Leadtek או Gainward

Featured Replies

פורסם

טוב

אז הינה הדילמה שלי

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT

בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי.

לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$

חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon)

לינק לכרטיס של Leadtek

WinFast A400 GT TDH

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html

לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI

http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm

*נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample

פורסם

לידטק.

פורסם

אמנם השמועות אומרות שגווינוורד הוא בעל זכרון של 1.6ns, אבל ה- Albatron בעל 5 מוספטים ושני חיברוי מולקס, מה שאומר - יותר כוח, אוברקלוק יותר טוב!

השני שמשתווה לו הוא הזה של BFG.

פורסם
  • מחבר

אמנם השמועות אומרות שגווינוורד הוא בעל זכרון של 1.6ns, אבל ה- Albatron בעל 5 מוספטים ושני חיברוי מולקס, מה שאומר - יותר כוח, אוברקלוק יותר טוב!

השני שמשתווה לו הוא הזה של BFG.

תזכיר לי מזה ALBARTON ???

פורסם

חברה המייצרת כרטיסי מסך/לוחות אם

פורסם

אגב פותח הדיון - הם נמצאים בארץ בשפע... אז אתה לא צריך להרחיק לכת עד לחו''ל בשביל לקנות אותו... ;D

פורסם
  • מחבר

אגב פותח הדיון - הם נמצאים בארץ בשפע... אז אתה לא צריך להרחיק לכת עד לחו''ל בשביל לקנות אותו... ;D

אתה צודק בהחלט אבל בשביל תוספת של 1000 שקל לכרטיס של לדטק אני מוכן להרחיק לחול

פורסם

BFG OC GT

נראה לי כרטיס תותח ולפי מה שהבנתי יש לו אחריות לכל החיים

זה נכון?

פורסם

כן - אבל אף אחד לא מבטיח הגעה למהירויות של אולטרא - בניגוד לאבלטרון - שזה ברור כשמש.

פורסם

אני אישית קונה את האלברטון.. עולה ב700 שקל פחות מהאולטרה ועם קירור משופר + OC מגיע בכיף למהירויות של אולטרה ואפילו יותר

פורסם

זה לא נמצא בארץ ובטח לא בשפע התקשרתי לכמה חנויות שרשום באתר שלהם ש"יש" להם כרטיסי מסך כאלה.

ותנחשו מה? עדיין אין להם.

ולגבי ההבדל במחירים... איך 1000 שקל?

ההבדל הוא 500 600 שקל ואחריות של 3 שנים ששווה הרבה יותר.

פורסם

זה נכון

הזמנתי לפני שבועיים את ה GT של ALBATRON , אמרו לי שזה צריך להגיע תוך שבועיים בערך , ונחשהו מה , לא דובים ולא סולר......

עכשיו הטענה שלהם הייתה שהם לא יודעים מתי ה GT יגיע , אבל אם אני רוצה , אני יכול לשדרג ל ULTRA כי הם מגיעים כבר השבוע ובמשך שבוע הבא.

טוב, אז החלטתי באמת שנלך על גדול , ורציתי לקחת את ה ULTRA , אבל אז התגלה לי שאין להם מושג מתי הם יקבלו גם את אלו.....(כבר לא ממש משנה של איזו חברה כמעט, כי כולם כמעט במילא כרטיסי REFERENCE ).

בקיצור , השמועות על מחסור עולמי בשבבים החדשים של NVIDIA לא חדשות , אבל זה די מעצבן בכל מקרה...........

במיוחד כשיוצאים כבר לחופש ויוצא DOOM 3 .............

כל הזין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים