עבור לתוכן

תאריך בקנון A80

Featured Replies

פורסם

קניתי לשפני חודש קנון A80. אני מאוד מרוצה פרט לדבר אחד. אני לא מצליח שהתאריך יופיע לי על התמונות. מה צריך לעשות.

שי

פורסם

לא עדיף להוסיף לתמונות לבד את התאריך במגוון הפונטים הקיימים?

אני יודע שב-A75 יש ב-Postcard "הטעמה" אוטומטית של התאריך, אין את זה ב-A80.

הנה plugin ל-Photoshop שעושה את העבודה : Adding Shooting Date On Image

פורסם
  • מחבר

tnX.

אני יכול "לשחק" עם התמונות ולהציג את התאריך על התמןנןץ אך אני לא מצליח לשמור את זה ובוודאי לא להעביר לCD לצמורך פיתוח.

מה לעשות.

פורסם

מז"א ?

אתה פשוט שומר את התמונה....Save As או Save For Web... :) (ב-Photoshop)

פורסם
  • מחבר

הקדמת אותי בכמה שניות. אבל עדיין יש לי בעיה. התוכנה משאירה לי פרסומת לא קטנה בפינה השמאלית העליונה של התמונה בתוספת הכתובת של האתר.

איך אפשר להוריד את זה לפני שאני מדפיס את התמונה.

??

פורסם
לא עדיף להוסיף לתמונות לבד את התאריך במגוון הפונטים הקיימים?
\

הרי ממילא אתה עורך כל תמונה לפני שאתה שולח להדפסה דיגיטלית, אז תשים עם Text Layer את התאריך הרצוי (אתה יכול לראות את התאריך במאפיינים של התמונה - EXIF ) בפונט/צורה/גודל שאתה רוצה :) לדעתי הכי עדיף

פורסם
  • מחבר

1. מה זאת אומרת עורך כל תמונה לפני ההדפסה. מה אני אמור לערוך. אני מעביר למחשב ואח"כ לCD ולחנות. אף פעם לא ערכתי תמונה. האם אני מפספס פה משהו?

2. האם אני צריך לעבור תמונה תמונה ולרשום תאריך. או שיש סוג של מאקרו שעושה את זה כי אם צריך לעבור תמונה תמונה זה הרבה זמן עבודה.

כרגע אני חובבן בצילום אבל תשובות לשאלות אלו יעזרו לי להשתכלל...

פורסם

1. מתקן צבעים, מחדד, מעביר את התמונה לפורמט 3:2 כדי לא לגרום לחתיכת התמונה באופן אקראי מצידיה.

2. לא ידוע לי על אחד, אני אישית לא שולח תמונה להדפסה דיגיטלית אלא אם אני 100% עברתי עלייה ושיפרתי אותה איפה שצריך לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים