פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר מה הבעיה ללחוץ על ADDITIONAL OPTIONS ולהעלות 2 תמונות בהודעה?רק תדאג שלא יעברו את ה250קילובייטאם אתה רוצה תעלה לוואלה אבל זה סתם ביאוס לתת לינקים לגלריהיש גם את הפורום של אורט /forums.ort.org.il/ אתה יכול להעלות לשם תמונות בלי להרשםבאתר אני יודע אך להראות את התמונה , הבעיה היא אין לי לאיפה לעלות היה לי פעםftp אני מנסה לברר אותו לפה נכנסתי לראות את מה שהעלתי אבל אני לא זוכר את הכתובת של ה ftp אולי תדע .דוגמא http://members.lycos.co.uk/yosizach12345
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אתם לא תאמינוווו היום הייתי צריך לקבל את ה מסך LG LCD 17 אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את 19lcd הכי מתקדם מבית lg !!!!!!! ועכשיו חיברתי אלוהים אני לא מאמין שמסך יכל להגיע לכזאת חדות אני עומד לגמור ודום שלוש זה כאילו אני משחק על משהו שלא קיים היום זה פשוט גן עדן אתם לא תאמינו לחדות !!!!
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אתם לא תאמינוווו היום הייתי צריך לקבל את ה מסך LG LCD 17 אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי את 19lcd הכי מתקדם מבית lg !!!!!!! ועכשיו חיברתי אלוהים אני לא מאמין שמסך יכל להגיע לכזאת חדות אני עומד לגמור ודום שלוש זה כאילו אני משחק על משהו שלא קיים היום זה פשוט גן עדן אתם לא תאמינו לחדות !!!! תתחדש אני מאוד אוהב את המסכים של LG. אבא שלך צריך עוד ילד?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר תתחדש אני מאוד אוהב את המסכים של LG. אבא שלך צריך עוד ילד? יאלה אחי .... חחחחחח בכל מקרה כל דבר נראה עכשיו מדהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.