עבור לתוכן

ידעתי שהכל מיתוס ! אני מצליח להריץ דום 3 על 768 1024 עם 4 ff 2 aa

Featured Replies

פורסם

והנה יש לנו גרפיקה של דום 2

:P

זה שמריץ עם רדאון 9500 פרו,

אתה בטוח שזה עזר שהעלת את ה Aparture size ל 256 או שזה פסיכולוגי?

לא נראה לי שזה אמור לעזור לעזור... ועל כמה פריימים זה עובד לך בערך?

פשוט יש לי מפרט דומה לשלך ואני רוצה לדעת איך זה יעבוד..

כן זה עזר מאוד,בעיקר מתי שמתחיל ה"אקשן" ומתחילים לירות עליי.

כמה פריימים?? איך בודקים את זה??? מה שכן זה פשוט עובד חלק...בלי קפיצות.

• תגובות 80
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

integral ו- ytoledano, לא הבנתי במה מדובר כאן.

ככה המשחק יראה באמת על 800x600 במסך 19"?

פורסם

נראה לך ?

סתם בולשיט - מסתבר שבID יודעים לבנות מנוע גרפי לכל שכבות החומרה ושכל ההייפ סביב הדרישות הרצחניות של המשחק זה סתם שטויות.

פורסם

שחכתם דבר אחד.. 30-20 פריימים זה לא כל כך טוב.. ואני בטוח שאם תראה את המשחק על מישהו שמריץ את זה בGT על 40-50 (אולי אפילו יותר? בהסתמך על כל ההודעות פה נראה לי הדור החדש יריץ אותו על 70-80 פריימים.. אני ממש רוצה שמישהו עם X800P מהפורום יגיד איך הוא רץ עליו) פריימים ואפילו יותר ותשחק אצלו שבוע, אחרי זה תחזור ל9800 - תרגיש את ההבדל.

זה בדיו קכמו שאצלי משחקים כמו באטלפילד לא סוחבים ורצים על 20 FPS אבל זה עדין רץ "שחיק" ו"חלק" אבל זה לא כמו על ה P4EE 9700PRO של חבר שלי..

פורסם

integral ו- ytoledano, לא הבנתי במה מדובר כאן.

ככה המשחק יראה באמת על 800x600 במסך 19"?

שטויות במיץ עגבניות עם רוטב תרד ועמבה.. תרגע..

פורסם

ובאמת הקטע של ה"מתיחה" של התמונה זה לא ככה

אם לא ידעתם.. כשאתם אומרים למשחק מסויים לרוץ על רזולוציה שנמוכה משל הדסקטופ שלכם הוא מקטין את רזולוציית המסך.. משמע אין שום מתיחה.. אלא אך ורק התאמה של המסך לרזולוציה

אז דיי להיות פטתים.. ;)

פורסם

שחכתם דבר אחד.. 30-20 פריימים זה לא כל כך טוב.. ואני בטוח שאם תראה את המשחק על מישהו שמריץ את זה בGT על 40-50 (אולי אפילו יותר? בהסתמך על כל ההודעות פה נראה לי הדור החדש יריץ אותו על 70-80 פריימים.. אני ממש רוצה שמישהו עם X800P מהפורום יגיד איך הוא רץ עליו) פריימים ואפילו יותר ותשחק אצלו שבוע, אחרי זה תחזור ל9800 - תרגיש את ההבדל.

זה בדיו קכמו שאצלי משחקים כמו באטלפילד לא סוחבים ורצים על 20 FPS אבל זה עדין רץ "שחיק" ו"חלק" אבל זה לא כמו על ה P4EE 9700PRO של חבר שלי..

תשמע, הווכוח הוא לא על מי יותר טוב. ברור שה GT יותר טוב. אם זה שווה את ההפרש במחיר, אני חושב שלא לא לא, אבל אפשר אולי להתווכח על זה.

השאלה היא אם אנשים חייבים לקנות GT או אולטרה כדי להינות בגדול מ DOOM3 או שלא.

אז פה רואים שהתשובה היא בפירוש לא, הם ממש לא חייבים, הם יכולים להינות בגדול גם בלי הכרטיסים החדשים, ובטח אם הכרטיסים החדשים באים על חשבון דברים אחרים במפרט או מכניסים את הבן-אדם ללחץ כספי והתחייבויות.

פורסם

אינטגרל - כל מילה זהב.

פורסם

אני עם chn

אם אתה לחוץ בכסף ברור שלא

אם אתה לחוץ בכסף ומחשב חדש יכניס אותך לחובות אפילו לא הייתי קונה מחשב..

פורסם
  • מחבר

אנשים תנו לי לעלות תמונה לאתר דחוף !!

לחבר שלי יש 9800 לא פרו ואני פשוט מאושר שהכרטיס שלי זה 9700 פרו

אני משחק על 4tt

hige 

1024 

והמשחק רץ חלק במלאו

גגה זכירון

3.06

חברים באו לשחק אצלי אתמול

וקיבלתי אתמול את המסך lcd lg  החדש המשחק מדהים הוא כל כך יפה !

אבל מה אחרי זה אף אחד לא הצליח לישון הצליל של המשחק כל כך מפחיד וחויה לשחק את זה lcd אף פעם לא פחדתי ונהנתי במכה

פורסם

ראית שם את האחיות פיק?

עריכה: טוב, אני באמת צריך ללכת לישון :'(

פורסם
  • מחבר

ראית שם את האחיות פיק?

עריכה: טוב, אני באמת צריך ללכת לישון  :'(

וואללה ? אחי הם מופיעות שם איזה יופי אין חשבו הכל במשחק הזה הרגע באתי הביתה יום אהבה בכל זאת אני ישחק היום ונראה נחפש אותם חחחחחחחחחחחחחח שפוך

פורסם
  • מחבר

הייתי רשום פע ם באתר והייתי מעלה דברים שכחתי את האתר

ולכן אני רוצה אתר בשביל לעלות לכם כמהת תמונות

פורסם

מה הבעיה ללחוץ על ADDITIONAL OPTIONS ולהעלות 2 תמונות בהודעה?

רק תדאג שלא יעברו את ה250קילובייט

אם אתה רוצה תעלה לוואלה אבל זה סתם ביאוס לתת לינקים לגלריה

יש גם את הפורום של אורט /forums.ort.org.il/ אתה יכול להעלות לשם תמונות בלי להרשם

פורסם

נראה לך ?

סתם בולשיט - מסתבר שבID יודעים לבנות מנוע גרפי לכל שכבות החומרה ושכל ההייפ סביב הדרישות הרצחניות של המשחק זה סתם שטויות.

אני בטוח שבעוד מספר חודשים יגלו ש nVidia ו-Ati עשו יד אחת עם ID ו-VALVE. המפתחות יגרמו לאנשים לקנות כרטיסי מסך חדשים, ובתמורה הם יקבלו אחוז מסויים מהרווחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים