עבור לתוכן

כרטיס מסך להפעלת doom3 במצב ultra 1024*786 - מחיר עד 10,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כדי באמת לקבל ביצועים אופימליים למערכת שלך אני מציע ללכת על מערכת סיליקון גראפיקס.

אם אתה יכול אז תעלה ל CRAY , עדיף כמה במקביל.

אם אין לך בשביל CRAY מזומן אז תעשה תשלומים. זה יחזיר את עצמו, בערך כמו הכרטיס מסך שאתה רוצה לקנות.

• תגובות 36
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח ספאמרים ..

לקטין שהתחיל את הת'ראד

GF6800GT

+

1 gigs של ראם

ואם אתה ממש נחמד שלח לי קצת כסף

פורסם

אפשר 600 שקל? בא לי מארז חדש

סדרת ה Quadro היא לשרתי עיבוד גרפי (אם בא לך לעשות מיני סירטון שרק ושירנדר אותו מהר), לכן גם תג המחיר הגבוה.

6800GT יספיק לך היטב, ובכל מקרה אי אפשר לשחק על מצב אולטרה כי חייבים 512 מגה זכרון, ואין כיום שום כרטיס שקיים לציבור עם כמות כזאת של זכרון

וברצינות, אפשר 600 שקל?

פורסם

אני גם קונה כרטיס ב 8K לשחק פקמן

כי עם הכרטיס שלי עככשיו לא עולה לי סולייטר

פורסם

בעעע....הכל חארטא אני משחק את זה חלק על מחשב בן שנתיים וחצי ....על הגדרות הכי גבוהות...

פורסם

מפגרים, עוד לא קלטתם?

ילד מתלהב בן 9 השאיר הודעה ואתם מדברים על זה 3 עמודים, משועממים...

אחח.. בהחלט אחד התרדים המצחיקים 8) , יותר מצחיק אפילו מהתרדים בסגנון : "ה6800GT שלי בצבע אדום - האם זה יאט את הביצועים ? "... , לפחות הוא היה תמציתי והגביל את המחיר ל 10K , אחרת הינו ממליצים לו על כל הכרטיסים שעולים מעל 10K כמו ה.. נו... רגע.. שנייה מישהו קורא לי :)

ואם לרגע נתעלם מהעובדה של (כנראה) משיכת התשומת לב של איזה קטין שקיבל 100 שקל דמי כיס אז אני חושב שמצאנו את חנון השנה של האתר: 10000 שקל בשביל משחק מחשב ;D , לפחות גם זה משהו..

(ולמקרה שהכל תמים וסתם מדובר בהתרברבות יתר , אז אני מצטער , וכמו שאמרו כולם הכרטיס למשחקים עם דגש על דום3 הכי טוב שאפשר לרכוש והקנייה שתחזיק מצויין את השנה שנתיים הקרובות הוא GF6800 אולטרה).

פורסם

(ולמקרה שהכל תמים וסתם מדובר בהתרברבות יתר , אז אני מצטער , וכמו שאמרו כולם הכרטיס למשחקים עם דגש על דום3 הכי טוב שאפשר לרכוש והקנייה שתחזיק מצויין את השנה שנתיים הקרובות הוא GF6800 אולטרה).

ואם למישהו אין עוד משהו מועיל להגיד, שלא יגיד. בשביל ספאם יש את פורום כללי (אני אמרתי את זה? :-X )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים