עבור לתוכן

עצה אחרונה (בהחלט) לפני קנייה

Featured Replies

פורסם

היי כולם.

בעיקרון החלטתי ללכת על מפרט AMD שרכבתי על סמך המלצות שלכם, אך לפני הקנייה הוצע לי מפרט מבוסס פנטיום4 עליו אני מעוניין להתייעץ עמכם:

מעבד: P4 2.8 800Mhz

לוח: Asus P4s800D SiS

זיכרון: Kingston 512Mb 400Mhz

דיסק: WD 120GB 8Mb Buffer

כרטיס מסך: Geforce FX5700 128Mb DVI agp8

כונן פלופי

צורב LG

מארז גנרי 400W

מודם פקס PCTEL 56K

עכבר אופטי, מקלדת ורמקולים.

מחיר: 4100. אפשר עוד להתמקח קצת...

מה נראה לכם?

בעיקרון האלטרנטיבה בשבילי היא מפרט מבוסס

AMD Athlon 2500+

EPOX 84d3+

512 ADATA 400Mhz

compucase (הבסיסי ב390 שקלים עם הHEC)

WD 80Gb 8 Mb

Radeon 9600 256 MB של Saphirre

צורב LITEON

פלופי

מחיר באזור ה3600.

אשמח לדעתכם, כרגע אני נוטה לAMD אבל הקונצנזוס של אינטל מתחיל לפתות...

תודה.

פורסם

לגבי המפרטים..למרות שבשתי ההצעות ישנם רכיבים מעולים, הן לא בנויות נכון, ואפשר לבנות בסביבות התקציב הזה מפרט טוב יותר.

לפי הכרטיס מסך בשני המפרטים נראה שהמחשב מיועד למשחקים.

אם כן, ניתן לבנות מחשב מעולה למשחקים בסביבות התקציב הזה. תן הערכה כמה אתה מוכן להוציא על המחשב, ואנחנו נבנה לך מפרט אחד טוב בהרבה.

פורסם

אחי, אני משאר שאתה תרצה לשחק במחשב שאתה קונה, ושני המפרטים שהצעת יאפשרו לך לשחק רק משחקים שכבר יצאו.. לא תיהיה לך התקדמות. הנה מפרט עםR9800P. מפרט שאני קניתי לא מזמן ואני מאוד מרוצה.

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total 

NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

256MB A-DATA 250 2 500

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total 

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 

80GB SATA 470 1 470

צורבים? Combo Price Units Total 

LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 270 1 270

מארזים?  Price Units Total 

HEC Compucase CI-6A19 390 1 390

מקלדות?  Price Units Total 

MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120

Total price 4100 ¤

for payments 12 X 373 ¤

הערות: * המחיר הוא בלי הרכבה, על הרכבה אפשר לחסוך, זאת ממש גניבה, אתה יכול למצוא מישהו שקצת מבין וירכיב איתך, או לקרוא את ההוראות של הלוח אם ולהרכיב לבד. אם בכל זאת אתה לא רוצה לקחת סיכון והמחיר טיפה יקר, אתה יכול לשקול לקחת מארז אחר, המארז הזה הוא לא ג'נרי, ולכן גם המחיר.

* אם לא אכפת לך מSATA להארדדיסק אתה יכול לקחת הארד דיסק בלי SATA ואז גם לוח יותר זול ולחסוך עוד קצת.

* שמתי לך כונן קומבו. אם אתה לא רוצה DVD את יכול לקחת צורב רגיל ולחסוך עוד 100 שקל.

אם אתה רוצה פירוט על האחת מההערות, רק תגיד. אם אתה לא רוצה SATA ולא רוצה את הכונן קומבו ולוקח מארז אחר אתה חוסך בסביבות ה450 שקל. (אבל אתה מתפשר על דברים קטנים שיציקו לך אחר כך. אל אף שאפשר לחיות איתם).

פורסם

חשוב שיהיה לך בפנים R98000 פרו. יותר חשוב מהמעבד.

פורסם

Michael, מפרט מצוין.

הבעיה היא שבKSP האחריות יורדת אם אתה לא נותן להם להרכיב את המחשב..

פורסם
  • מחבר

שוב שלום,

המחשב לא מיועד למשחקים. הוא מיועד בעיקרון לאופיס/אינטרנט/קצת עבודה על SQL SERVER, ובנוסף אני אשמח אם תהיה אפשרות לשחק משחקים לא כבדים מדי כגון FIFA ודומיו.

הFX5700 פשוט נמצא במפרט של האינטל, ואת הSAPHIRRE בחרתי בהתאם להמלצה כאן בפורום המקביל. הוא טיפה חורג מהתקציב שלי (הקצבתי 600 לכרטיס והוא עולה באזור 700) אבל עד 600 הרמה של הכרטיסים ממש נמוכה והעדפתי כבר להשקיע...

פורסם

במפרט שלקחת של AMD יש מקום לשיפור כרטיס המסך. יש הבדל של 600 שקל  בינו לבין האינטל. בעתיד, אם תרצה תוכל להוסיף קרור יותר טוב ולעשות OC.  מפרט של 2500@3200 לוקח בעבודה משרדית את ה P4.

עריכה:

תסתכל על זה. בעבודה משרדית גם ה 2500 יותר טוב. לפנטיום 4 יש יתרונות בתחומים אחרים אבל לא בעבודה משרדית.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אכן הכיוון עכשיו הוא הAMD. כרטיסי מסך טובים יותר עולים באזור ה1000 שקלים ומעלה, אין לי יותר מדי כסף ואת ההפרש אני מעדיף לשים בWINDOWS+NORTON..

אני לא מתכוון להריץ DOOM ומשחקים כבדים. FIFA ודומיו הRADEON 9600 יריץ אני מקווה... מעבר לזה אני פשוט לא צריך.

פורסם

את ההפרש הייתי שם אם כבר בצורב DVD טוב לגיבויים, ובקרור טוב ל AMD. אם יש לך כסף אז שים קרור יותר טוב.

עריכה: אל תדאג לביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים