עבור לתוכן

פיירוול עושה בעיות (אבל אין לי פיירוול)

Featured Replies

פורסם

היי

אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי),

אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך:

ללא_שם.JPG

אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת!

אז מה הבעיה במחשב?

(אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא:)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

התמונה לא עובדת- תעלה לאתר.

החבילה של נורטון כוללת את הפייר וול, ופעם שהיה לי NIS אפילו שהוא היה כבוי הוא היה עושה בעיות.

פורסם

גם הפיירוול של XP עושה בעיות גם כשהוא כבויי.

לפעמים צריך ידנית לנטרל את ה Service שלו (לא זוכר את השם במדוייק, משהו כמו internet access firewall and sharing - בכל מקרה מתחיל ב internet ככה שפשוט למצוא אותו ברשימה לפי ה ABC).

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להנחות אותי מה לעשות?

ועל איזה רשימה דיברת?

אם אתה מדבר על הרשימה של התוככנות אז אין דבר כזה שם!

פורסם

אז ככה :

כנס להתחל -> הפעלה ואז בשורה הפעלה תרשום services.msc תלחץ אנטר ואז יפתח לך חלון חדש שנקרא שירותים, בתוך החלון תיהיה רשימה ענקית של כל מיני שירותים שונים של הווינדוס, ברשימה הזאת חפש את השורה שנקראת :

Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS)

לחיצה אחת עליה עם הלחצן הימני של העכבר ואז כניסה למאפיינים תכניס אותך לחלון חדש עם המאפיינים של שירות זה, בסוג ההפעלה תשנה את זה לידני, ובמצב שירות יהיו לך ארבעה אפשרויות : הפעל / הפסק / השהה / חדש . אם זה עושה לך בעיות כל הקטע של הפיירוול אז אצלך זה בטח כרגע על הפעל, אז פשוט שנה את זה להפסק.

ואני מאמין שהכל יפתר  ;)

באנגלית זה ממש אותו דבר ...

Start -> Run -> services.msc

ואז חפש את Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS)

לחיצה אחת על זה עם הלחצן הימני של העכבר ואז כניסה למאפיינים .... ומכאן זה פשוט אותו הסיפור  ::)

מקווה שעזרתי  ;D

The Wizard

פורסם
  • מחבר

עשיתי מה שאמרת אבל הפיירוול היה על הפסק (לא אני עשיתי אותו)

אז מה אני יעשה עכשיו?

פורסם

המחשב שממנו אתה מנסה להתחבר לאימיול ולהוריד קבצים מחובר לרשת אינטרנט ביתית בצורה כלשהי ?

נ.ב.

תנסה לשאול בפורום רשתות ואינטרנט, אולי פשוט צריך לשנות משהו במאפיינים של ההתחברות לאינטרנט או משהו שקשור לזה  :-\

ועוד משהו ... ניסית כבר להתחבר גם גירסאות אחרות של eMule ? הגירסה של לינוטוורק לפעמים עושה בעיות בהתחברות, נסה גירסה אחרת ותראה מה קורה אז.

The Wizard

פורסם
  • מחבר

יש לנו רשת בייתית,

ואני אנסה יותר מאוחר עם גירסא אחרת

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים