עבור לתוכן

יש לי הרגשה שאני עומד להצטער על זה... החלטתי לקנות 6800 רגיל

Featured Replies

פורסם

אחרי ימים של התלבטות, כאבי ראש ונדודי שינה, הסכמתי לתת לנווידיה הזדמנות נוספת. חסר להם שהם יפשלו פעם נוספת.

החלטתי לקנות 6800 רגיל, אבל אני לא יודע איזה. יש הרבה מאד דגמים וחברות. אני לא רוצה כרטיס מסך עם קירור "סטוק" של נווידיה ואיזשהו באנדל זול. אני רוצה חברה שהשקיעה יותר מעשר דקות בעיצוב קירור ובהכנת באנדל. לא אכפת לי לשלם קצת יותר.

יש המלצות?

פורסם

Leadtek\MSI

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי 6800 רגיל אצל MSI. אפשר קישור?

ומה דעתך על Gainward?

פורסם

הלידטק מגיע עם קירור ענק ובאנדל טוב מאוד, המחיר שלו הוא ה1950 ש"ח, פשוט מעולה.

אני בטוח שהרבה לא יסכימו איתי עכשיו אבל אני הייתי דווקא לוקח את הR9800P ב1330 ש"ח, הביצועים של הGF6800 עם פילטרים שווים לR9800P, כשיצאו משחקים תומכי PS3.0 הביצועים ואיכות התמונה תשתפר, חלק מכם מוכנים לשלם עוד 600-700 ש"ח בשביל זה אבל אני לא.

פורסם

אני מחזק את חברי לפורום וגם ממליץ על

MSI או leadetk

קירורים טובים ובאנדלים מרשימים

אני מאוד אהבתי את ה leadtek יש לו קירור מאוד מרשים וביצועים OC מעולים.

למורות ש ה MSI נראה מאוד מאוד מבטיח

ובקיצור קח את הזול מביינייהם וזה שנותן לך הכי הרבה שנות אחריות.

רצוי 2-3 שנים אחריות.

פורסם

איך הקירור של האלבטרון?

איך של הרגיל ואיך של הGT שלהם?

פורסם
  • מחבר

קירור סטוק רגיל לחלוטין של נווידיה.

פורסם

הלידטק מגיע עם קירור ענק ובאנדל טוב מאוד, המחיר שלו הוא ה1950 ש"ח, פשוט מעולה.

אני בטוח שהרבה לא יסכימו איתי עכשיו אבל אני הייתי דווקא לוקח את הR9800P ב1330 ש"ח, הביצועים של הGF6800 עם פילטרים שווים לR9800P, כשיצאו משחקים תומכי PS3.0 הביצועים ואיכות התמונה תשתפר, חלק מכם מוכנים לשלם עוד 600-700 ש"ח בשביל זה אבל אני לא.

הערה קטנה : הביצועים של הכרטיסים הנ"ל ממש לא שווים , ה 6800 הרבה הרבה יותר מתקדם בביצועים , במקרה היחיד שבהם הם שווים זה אם מותחים את דרישות הזיכרון למקסימום כשמשתמשים ברזולוצייה מטורפת של 1600 על 1200 ובפילטרים מלאים , במקרה זה שני הכרטיסים מקרטעים וחושפים את ה 128 מגה שיש להם , ובמקרה זה גם קשה מאוד לשחק בהרבה משחקים מודרנים , אבל בכל מקרה של רזולוצייה נורמלית  - גם עם פילטרים מלאים ה 6800 נותן תוצאה גבוה בהרבה (מקווה שעזרתי.. בכל מקרה השוואה בינהם כמובן צריכה להיות על משהו יותר חזק מפנטיום 3 1000 בכדי לראות את ההבדלים :) ).

מה שכן על ה 6800 בארץ בהחלט אין עוד הרבה מידע לעומת ה 9800P , אשמח גם כן לשמוע כאן חוויות ודעות של חברה שקנו כרטיס 6800 רגיל של אחת החברות.

פורסם

http://www.gfe.com.hk/product/Geforce_6800.htm

זה נירא כרטיס טוב עם קירור טוב מאוד רק בעיה אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותו

תנסה לחפש את הכרטיס הזה בארץ

פורסם

אתה קונה nVidia לאחר כל ההודעות שהספדת אותם?

ובכן... bye bye... ובהצלחה :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים