עבור לתוכן

בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בסביבות ה-800 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה "לקנות" DOOM 3.

אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה.

אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג.

ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו.

ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי.

תודה על העזרה.

עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה וחודשיים בערך, כי אז אני כבר אתחיל לעבוד ואני אקנה כרטיס הרבה יותר חזק ובכלל אקנה מפרט חדש.

פורסם

הנה לך רדאון 9800SE במחיר הזול בארץ, לדעתי שווה ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני מעדיף לא לקנות מהחנות ההיא למרות המחיר הזול, בגלל שאין להם ספקי כוח ואני צריך לקנות גם ספק כוח.

ועוד דבר: שכחתי לגמרי שאני צריך לקנות גוף קירור טוב אם אני רוצה להפוך כרטיס SE לפרו, שזה יוסיף לי עוד 150 ש"ח וזה יצא כבר לא משתלם.

אז אם אפשר תביאו לי כרטיס בתקציב של 800 ש"ח, אני לא עושה לו OC, שיריץ משחקים בצורה יפה וטובה למשך שנה (אין צורך לזמן ארוך יותר משנה).

פורסם

קודם כל צריך כרטיס 9800 se עם 256 ביט כדי להפוך לפרו ומה שהוא הציע לך לא יכול להפוך בגלל ה128 מה שיתן לך כרטיס חלש אני הייתי מציע לקחת

9600Xt ב880 שקל מהחנות הזאת

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600xt-128

פורסם

אם אתה רוצה כרטיס טוב שיכנס לך בתקציב + משלוח, קח את זה

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לקחת את ה-XT כי פשוט אין לי עוד 100 ש"ח להוסיף להוסיף.

נדמה לי אני אלך על הפרו עם 9 תשלומים.

תודה על העזרה.

פורסם

בדוק ב-TradeZone. אולי תמצא מציאות... ;)

פורסם

תבדוק בטרייד זון ראיתי שם 9700פרו ב-1000ש"ח אולי תוציא אותו ב-900ש"ח!!

כדי מאוד! ;)

אם אל יש שם גם 9500פרו ב-700 או 600 ש"ח גם שווה מאוד! ;)

פורסם

רמזתי על הכרטיס שאני מוכר.

פורסם
  • מחבר

רמזתי על הכרטיס שאני מוכר. 

חחחחחחחחחחחחחח

בדקתי כבר ב-TRADEZONE ומצאתי שם שני כרטיסים טובים במחיר נמוך (550 ועוד מחיר דומה). אבל הבעיה היא שאין לי כרגע כסף מזומן, אני קונה רק בוויזה על 8 תשלומים. ואני לא חושב שמישהו יסכים לקבל וויזה (אני מתכוון לבן אדם שמוכר כרטיס פרטי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים