עבור לתוכן

תגידו,מה זה הקטע המסריח הזה באתר KSP?

Featured Replies

פורסם

אז 75 שקל על משלוח ולרמת הגולן 150 שקל!!! זה ניראה לך הגיוני? ששאר החנויות לוקחות 30-40 שקל!

ואם אתה מזמין גם מסך עם המחשב אז 2 חבילות! אז 150 שקל לדרום ו300 שקל לרמת הגולן!

בקשר למחירים. לא אני קבעתי את המחירים שלהם אלא הם. אז אתה רוצה להגיד שכל מי שלוקח את המחשב מהחנות בKSP ולא משלם משלוח דופק את KSP. אני רציתי להזמין מהם כמה דברים אבל לאחר המשלוח המוגזם והשירות ה"אדיב" שלהם. אני מעדיף להתרחק מהחנות הזאת.

• תגובות 32
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז תתרחק אף אחד לא מכריח אותך ואני לא מבין אותך השירות שלהם אחלה מה הבעיה איתו הזמנתי מחשב היה איתי אחד שכל הזמן היה בכיף קיבלתי את המחשב אחרי 4 ימים!!!!

פורסם

כמו שמשלם המזומן לא חיי לבדו בארץ גם אתה לא חיי לבדך בארץ , אתה נהנת הוא לא , זה די הגיוני שלכל אחד תהיה דעה אחרת לא ? , אתה מוזמן לפתוח תרד ובו לדבר על כמה שאתה מרוצה מהם , זה לגטימי לא ? ואפילו דיי טוב בהנחה שהחנויות לא יתחילו לפתוח פה "תרדים מזויפים" , אתה לא חייב לדרוך על פותח התרד המסכן - שדווקא לא הבנתי מהתרד הזה על זה שהחנות גרועה או משהו כזה , אלא על משהו ספציפי בשיטת השיווק והצגת המחירים שלהם שלקוי לדעתו, והוא רצה להביא זאת לתשונת ליבנו.. אני דווקא רואה בזה אחלה דבר שרק יעלה את רמת "מה שאנו מקבלים מהחנויות".

גם לי אין שום דעה שלילית על החנות , פעם אחרונה שקניתי מהם זה היה לפני שנתיים ולא היו ממש בעיות. לגבי שיטת הצגת המחירים - את זה ספציפית אני לא אוהב גם כן , בייחוד שכולם מפרסמים מחיר שהוא בלי תוספת לאשראי , ולגבי הזול יותר או יקר יותר - זה המחיר הכללי , אף אחד לא מבטיח לכם שאתם באמת משלמים פחות אם אתם משלמים במזומן והחנות דורשת תוספת אשראי מהמחירון המוצג לקהל האינטרנט.

ולגבי החוק , הוא רק אומר שאסור לדרוש מהלקוח לשלם את העמלה על אשראי (לא ריבית על תשלומים) אלא זה שרות שהחנות צריכה לתת (בדיוק כמו שלא צריך לשלם על המזגן או הכוס מים או החשמל או הסוכריות הקטנות ליד הקופה) ונגזרת של החוק היא שמן הסתם אסור לדרוש תוספת או בצד השני גם אסור לתת הנחה (כי אז זה אומר שהחנות לקחה תוספת), אבל שוב - לא אוכפים את זה , זה מאוד בעייתי כי אין חוק שאומר שכל החנויות צריכות למכור באותו מחיר ואז כבר החנות קובעת כמה אחוז רווח היא רוצה ובתוכו כוללת הוצאות של שכירות , חשמל , מים , עמלות וכו.... (כן כן גם אני היתי פעם בצד של "הרעים" :) - או במילים אחכות גם אני היתי פעם מוכר בחנויות מחשבים ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים