פורסם 2005 בינואר 2120 שנים המקרו קרוב מדי, היית צריך לעשות קצת יותר רחוק, אבל עדיין מקרו נחמד.עם איזה מצלמה צילמת?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים תמונה ראשונה שלי.תתחשבו בזה שזה בסך הכול התמונה שחמישית שצילמתי עם המצלמה, ואין לי מוסג אין להפעיל אותה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים המקרו קרוב מדי, היית צריך לעשות קצת יותר רחוק, אבל עדיין מקרו נחמד.עם איזה מצלמה צילמת?Cannon A75. הורדתי את הרזולוציה בPaint, אז זה אולי הוריד קצת מהאיכות.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים The_overclocker, רואים תעשה את העריכות שלך בתוכנות כמו ACDSee/Photoshop/PaintShop וכד'.... יש שם אפשרות לשמור באיכות רצויה ולא באיכות גרועה מאד כפי שהצייר שומר. ETB, נסה פעם הבאה לא למרכז יותר מידי את האובייקט המצולם. אני בחרתי לערוך את התמונה שלך כך : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים OK עכשיו יש Photoshop. משהו שצילמתי עכשיו בביתספר. (עם עריכה קטנה בפוטושופ. הראשון, זה המקור) עוד שתי תמונות ממדבר יהודה: קצת נדפקה התמונה.. אבל הרעיון נחמד. יש איזה סיכוי להציל אותה ? גמל : זה דומה לשמעון פרס : ונחשו מי זה ;D : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים האחרונות לא ממש רואים שזה עריכה..אם היתה רק תמונה אחת לא היתי יודע שזה שונה
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים שוב, מדובר במצלמה הישנה מאד שלי האולימפוס C2040ZOOM, תמונה שמצאתי ממזמן, פעם היא הייתה משהו משהו...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים הנה צילום פנורמי התמונה מורכת משתי תמונות תגידו לי איך אני יכול לשפר ורואים קצת הבדל בגלל שיש קצת עננים אז פעם יש הרבה אור ופעם פחותעריכה: אופס שחכתי למחוק את החלון חחח[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים הנה הצילום פנורמי שעשיתי (מורכב מ5 תמונות) עכשיו אני לא יודע ממש איך לסדר את הצבעים מי שיכול לשים לב בתמונה השלילשית אז יש יותר מידי אור יחסית לתמונות שלידה עזבו את זה שזה לא מסודר טוב... למישהו יש רעיון?(אני מעדיף פוטושופ) http://img179.exs.cx/img179/5462/panorama410qn.jpg
פורסם 2005 בינואר 2420 שנים מאוד פשוט.יש כלי שמזהה את התמונות ומתאים צבעים וכו' החל מהגרסה החדשה של פוטושופ, Photoshop CS.File > Automate > Photomergeסמן את התמונות הרצויות, לא משנה באיזה סדר הן, והן גם לא חייבות להחתך בדיוק במקום הנכון. הפוטושופ יעשה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.