עבור לתוכן

הדיגיטלית שלי! Rev 2 ! נפתח מחדש!

Featured Replies

פורסם

מאזניף, וגם מאוד נקי. :xyxthumbs:

• תגובות 920
  • צפיות 85.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

Chevy, אין לי מילים...זה פשוט מדהים ואני לא מפסיק להתפעל מהצילומים שלך...

פורסם

זה ערנב!!!!!!

ותוכיחו אחרת!

מדהים!

פורסם

טוב הרבה זמן שלא שיתפתי אותכם, אז הנה שתי תמונות מגן השלושה - "הסחנה",

1.

7159shane.jpg

2.

7159shane2.jpg

תגובות יתקבלו בברכה...

פורסם

תמונות נחמדות מאד סה"כ, מעלה לי זכרונות מהמקום עצמו :)

בתמונות בגלל המים יש בעייה של איזון צבעים, יותר מידי "כחול" :s05:

התמונה הראשונה בנוייה טוב וגם טוב שלא זרקת את האבן לאמצע, כך שאין לך מירכוז של הגלים :)

את התמונה השנייה אולי היה צריך לצלם יותר קרוב את הענף בכדי שייצא לך עומק שדה טוב יותר. והפרחים בהחלט מרעננים את התמונה/רקע שיחסית חיוורים.

:)

פורסם

ניסיתי להתקרב לפרחים כמה שיותר, עמדתי בקצה הסלע, ואני מבין שהיית במקום אז כפי שאתה בטח יודע  יש שם איזה 5 מטרים עומק אז לא יכולתי לצלם מתוך המים  :lol: .

ועוד אחת שקצת שונה מהאחרות,

7159abatom.jpg

פורסם

צולם באילת בטיול שנתי

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי השבוע את הa75..!

תמונה ראשונה שלי (הערות והארות יתקבלו בברכה :)) :

img01954sd.jpg

פורסם

מאקרו מצויין, פוקוס מצויין, איזון לובן צהבהב מדיי לטעמי ...... צריך לשחק עם זה ידנית!.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תגידו, מתי צריך להשתמש באוטומטי (מצב אוטומטי מלא)?

אסף תודה על התגובה ;D

אני ניסיתי לצלם את העקרב שבחדר שלי, אבל מאחר שהוא מאחורי זכוכית זה יצר קצת בעיות, אז רציתי לשאול איך כדאי לצלם מעבר זכוכית,

ואיפה ניתן לרכוש חצובה לא גדולה במחיר נמוך (אם השאלות האלו לא מתאימות לכאן לא משנה, לא נחוץ כל כך)

העקרב במלואו

העקרב בזום קטנטן

לא שמתי ישירות את התמונות בגלל הרזולוציה

פורסם

אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי...

( ובאמת שלא הצלחתי להוריד את הטישטוש :-\ )

imgp02765wx.jpg

תגובות יתקבלו בברכה :)

פורסם

צילום אוטו'? מה זה? :silly:

אני מצלם בו רק כאשר אין לי זמן להתעסק עם ידני, למרות שלפעמים אני פשוט קובע לי פרמטרים מסויימים ב-M שיתאימו לתנאים (מלבד פוקוס) ומצלם רצוף בלי התעסקות. הכל עניין של עד כמה מהיר אתה עם זה (לדעתי מור/איתי/אלון יודעים על מה אני מדבר :hi: ).

במצלמות של קנון יש לך "מצב" - P אשר מאפשר לך קצת יותר שליטה על הצילום (קביעת ISO [לא לעבור את ה-100 אחר נהיה רועש...מה לעשות :nixweiss: ], ועוד מספר דברים...).

:smile1:

re5pect,

:errrr:

תדאג לצלם ללא פלאש דרך זכוכית ולהניח את הזכוכית בזוית כך שהיא לא תשקף את הנראה "מאחור".

ונסה לייצב את המצלמה על משהו כך שלא ייצא מטושטש בעקבות זאת שאינך משתמש בפלאש המצלמה תרצה לקבל עוד אור אבל אז היא תאריך את משך החשיפה, לכן תמונה זו או אחרת ללא תאורה מספקת ייצא מטושטש.

במצלמות אשר ניתן להלביש עליהן פילטרים ניתן להשתמש ב-Pollariser (שכחתי איך רושמים :kopfpatsch: ) אשר מאפשר התאמת הראות דרך זכוכית כאילו לא הייתה שם 8).

חצובה מיניאטורית: לא בנושא כאן, אך יש בחנויות בצילום עד כ-50 ש"ח מצלמות קטנות לצילומי מאקרו ובכלל לטיולים. ממליץ על משהו כזה: לחץ כאן. (רום :hi: ).

ben007,

מטושט מידי וגם בגלל שאני משער שעננים כיסו את השמיים התאורה לא הייתה משהו :-\

נסה שוב כאשר יהיה יום שמשי ומספיק אור בחוץ בכדי לצלם במהירות תריס של לפחות 1/60 וכמובן תפעיל את ה"פרח" או כמו שכולנו אוהבים (או שלא) להשתמש ב-MF :)

פורסם

התמונה הזאת שלך דני:

לחץ כאן

חוברה ע"י תוכנה, וצולמה בעזרת חצובה??, כמה תמונות זה?, תמונה איכותית..!

ומור הפנה אותי אליך בכדי לשאול בקשר לפאנינ, כיצד זה נעשה?

תודה מראש!

(ואם זה לא המקום לשאלות כאלו, רק תגיד :silly:)

פורסם

הנה: :silly: , אמרתי ;D

התמונה הינה תמונה פנורמית שצולמה ע"י חיבור של 3 תמונות בתוכנה במצורפת למצלמה (תוכנה של Canon) ללא חצובה, ותודה :)

בנוגע לפאנינג: אני אענה עוד מעט כאן - לחץ כאן

פורסם

כמה תמונות מS1IS

אני ממש לא מומחה ואני לא מבין בהגדרות שונות אני מצלם את על AUTOMATIC או על אחד המצבים האחרים שיש

img02761gf.jpg

הגור החדש של אחותי :>

img05872cw.jpg

img05914kh.jpg

ועוד תמונה של הנוף מהבית שלה (ירושלים)

img05922ce.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים