פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים זה לא בדיוק פאנינג, די עשית Bilbulation של צילום פאנינג וצילום של חשיפה ארוכה. המטרה בפאנינג זה שהאובייקט הנע יהיה חד ככל האפשר ולעומת זאת הרקע מרוח. מה שעשית זה צילום בחשיפה ארוכה יחסית וגם עקבת עם המצלמה אחרי המכונית ולכן לא הרקע יצא חד (כמו בצילום של חשיפה ארוכה) ולא האובייקט הנע (כמו בפאנינג) :-*המילה פאנינג באה מהתנועה שאתה עושה, לא מהתוצאה.זה שבדרך כלל זה משמש כדי לתפוס אובייקט נע חד ורקע מטושטש - זה משהו אחר.
פורסם 2004 בנובמבר 2421 שנים ונחזור לעניינינו ,לילה , קאנון S400, וכרגיל לא צולם בארצנו 8)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים חבר'ה ? למה רדומים ? מה עם צילומי גשם ? סערה ? או סתם דברים להזיז קצת תענינים כאן ?
פורסם 2004 בנובמבר 2621 שנים אמנם ברקים עדיין לא תפסתי, לעומת שנה שעברה.. אבל יצא לי לבלות לפני שבועיים בחוף ניצנים ללינה עם חברים (כשמזג האוויר היה סביר ולא קפוא)... שקיעה יפה עם רדת החשיכה אורות אשדוד צפונית לחוף מאירים את הסככות (יש לזה שם יותר טוב? ), אווירה כמו בסיני נסיים במשהו מדהים שיצא לי במקרה , תפעילו את הדימיון ותנחשו מה רואים (בלי יותר מידי Spam בבקשה )
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים אני יודע! [glow=red,2,300]מדורה[/glow] טוב הייתי חייב זה ממש נראה כמו דמות של דרקון בוקעת מהאש! מהמם !!!
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים אחלה איכות ,לי יש את המצלמה FUJIFILM FINEPIX A210 אני מרוצה ממנה מאוד מאוד
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים אני יודע! [glow=red,2,300]מדורה[/glow] טוב הייתי חייב זה ממש נראה כמו דמות של דרקון בוקעת מהאש! מהמם !!! תודה ליתר דיוק - פיניקס (כמו שיש על הפונטיאק firebird ), זה פשוט מה שעלה לי לראש ברגע שראיתי את ה-Preview לאחר הצילום למי שמעוניין לדעת את פרטי הצילום: 1/8 sec F/7.1 ISO 50
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים מלבד מסגור, levels, ניקוי רעשים ניגודיות/בהירות... לא שיחקת עם זה יותר מדי?
פורסם 2004 בנובמבר 2821 שנים למען האמת רק הקטנתי בפוטושופ, הכנסתי מסגרת, עשיתי Unsharp Mask קטן ושמרתי.לא עשיתי אף עריכה אחרת כיוון שזה לא שינה כלום בתמונה (לא למראית העין לפחות אז השארתי את זה כמקור).אז רק : הקטנה, מסגור, Unsharp Mask.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.