עבור לתוכן

דילמה רצינית בקשר לכרטיס מסך חדש

Featured Replies

פורסם

החלטתי למכור את ה-5900XT בגלל איכות תמונה ירודה ולקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני לא יודע איזה. אני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אני משחק במשחק פעולה אולי פעם בחודש, אבל כשאני משחק אני רוצה ביצועים. אני מעוניין באיכות תמונה ובפילטרים. אני לא שם על קצב פריימים. התקציב בלתי מוגבל, אך כרטיס זול יותר יתקבל בברכה. קחו בחשבון שאני מתגייס בעוד מספר שבועות ולא יהיה לי הרבה זמן למשחקים.

מנווידיה אני מאד מאוכזב, אז קחו את זה בחשבון. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואז לגלות שגם לו יש איכות תמונה ירודה.

פורסם

לדעתי זה הכל פסיכולוגיה, אתה באמת חושב למצוא הבדל רציני באיכות תמונה בין הרדאון לג'יפורס?יכול להיות שההגדרות שנתת לא טובות, או שלחילופין תדר הרענון של המסך מצוי על 60Hertz, וזה באמת משפיע על איכות התמונה.

בכל מקרה, אפשר למצוא את הרדאון 9800 פרו של MSI בסביבות ה1300 ש"ח.

פורסם

ראיתי הרבה 5900XT בחיים שלי וכולם היו טובים. יכול להיות שהכרטיס מסך הספציפי לך לא בסדר. לך לאחריות ותבקש שיבדקו אותו.

גם נסה להתקין דרייברים עוד פעם ולשלוח EMAIL לשירות של NVIDIA כדי שהם ינסו לעזור לך. אחרי שעשית את כל זה ושום דבר לא עזר אז תקנה כרטיס מסך חדש

פורסם
  • מחבר

אחריות לא יתנו לי כי החלפתי גוף קירור. קצב ריענון מסך על 85. כל הפילטרים פועלים. ניסיתי לפרמט, להתקין דרייברים של אומגה, להתקין דרייברים מומלצים של נוודיה לכרטיס וכלום לא עזר.

ואני לא לבד. בפורומים של ויגיימס יש עוד אחד עם 5900XT וגם הוא מתלונן על איכות תמונה ירודה.

פורסם

אני ממליץ ללכת לחבר שיש לו רדאון, ולעשות השוואה באיכות התמונה.

אם ההבדל הוא גדול לטובת הרדאון(שים לב שהכל יהיה באותה רזולוציה ובאותו תדר רענון וכו'), אז אני מקווה שעדיין יש לך את הקירור המקורי של הכרטיס.

אם יש, אתה יכול להחזיר אותו בעדינות במקום הקירור שהחלפת, ואז לשלוח אותו לחברה ולפרט במדויק את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

Radeon באשדוד? LOL. רואים שלא ביקרת פה. בעירי הנחמדה אנשים יעדיפו להתאבד מאשר להוציא יותר מ-400 ש"ח על כרטיס מסך. לחצי מהבית ספר היה GF4 MX.

אני זוכר שלפני שנתיים קניתי GeForce 4 Ti 4200 ב-1200 ש"ח ואנשים חשבו שאני מיליונר.

פורסם

אתה מוזמן אלי לנתניה.. 8)

פורסם
  • מחבר

אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? (קחו בחשבון שאני לא רוצה להתעסק עם OC)

R9800 Pro

R9800XT

X800 Pro

X800 PRO הוא הכרטיס הכי חזק מבין השלושה, אבל אני לא יודע אם שווה לקחת אותו. מה אתם חושבים?

פורסם

6800 gt

פורסם

אולי בכלל הבעיה שלך זה שהמסך לא הכי בסדר או ה GAMA במשחקים לא מכוון כמו שצריך? לדעתי אם אתה בינכה הולך לצבא, לדעתי רד מזה וכשתחזור למשחקים פעילים שים כסף.

פורסם
  • מחבר

מסך בסדר גמור. אין שום הפרעות. משחקים 2D נראים בסדר גמור, שולחן עבודה נראה בסדר גמור, סרטים נראים בסדר גמור. רק משחקים 3D עושים בעיות.

ואם הבעיה המסך, למה אחרים מתלוננים על איכות תמונה ירודה?

וכן, אלך בקרוב לצבא, אבל אחזור הביתה בימי חמישי. אז לפחות אוכל לשחק ברמה בימי החופש הבודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים