עבור לתוכן

מתי מעבדי ה FX יהיו אפשריים לקניה ? (מבחינה כספית)

Featured Replies

פורסם

מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון.

במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה.

שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ?

ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ?

אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...

פורסם

בחדשות האתר פורסם לא מזמן שיש בעיה עם ייבוא מעבדי ה FX לארץ. אם אני זוכר נכון - המעבדים האלו נחשבים כמעבדי-על, שיכולים לשמש לחישובים גרעיניים, אבל בגלל שישראל לא חתומה על האמנה למניעת הפצת נשק גרעיני, לא מאשרים לה לייבא מעבדים כאלו.

אני מאמין שעם הזמן זה ייפתר (כמו כל דבר).

פורסם

A64 3500+ בסוקט 939 משתווה לFX53 .

ואם אני לא טועה כבר מייבאים אותם.

פורסם
  • מחבר

יש FX בארץ ולא בעיה לרכוש, אבל ה-בעיה היא המחיר. 6000-5000 שקל למעבד זה מפרט מלא !

מתי תהיה השקה נורמאלית ומחירים סבירים שיאפשרו לצרכן הפרטי לקנות.

פורסם

נירא לי את זה אתה תכול לדעת רק עם תישאל את AMD אישית

אפשר לקנות מאתרים בחול את המעבד ויוצא הרבה יותר זול

פורסם

מעבדי ה- FX הגיעו לארץ רק בתושבת ה- 940 פינים. אגב המחיר לא ירד ממה שזה נראה עכשיו הוא רק עולה.

בקרוב הולך לצאת 3600+ שהוא בעל 1 מגה קאש, מכפלה נעולה מעלה ומהירות של 2.2Ghz = ליבת קלוהאמר. ז''א שבאוברקלוק של עוד 200Mhz יש לך את הביצועים של ה- FX המהולל בהרבה פחות כסף. אם אתה קונה עכשיו אז לך על 3500+.

פורסם

ה FX הוא המקביל של ה P4EE. הם לעולם לא יהיו במחיר שפויי, לא לזה הם נועדו.

אל תבנה על זה שתקנה בעוד חצי שנה FX53 במחיר נורמלי, ברגע שיוצא מעבד מהיר יותר מפסיקים לחלוטין לייצר את הקודם - הם מייצרים רק מעבד אחד לאנשים מטורפים.

פורסם
  • מחבר

מדברים על AMD, האם אפשר להגיע ב OC לביצועיו של ה FX מ 3200+ עם 1 מגה קאש ?

כמובן שזה ידרוש ממני לוח מבוסס על הצ'יפסט NFORCE3, אבל השאלה הנשאלת היא איזה לוח יהיה הכי מותאים כוחנית ל OC.

הלוחות שאני רואה שיש בארץ,הם של GIGA BYTE ו EPOX ו MSI עם NFORCE3, וממש אין לי מושג מה לקנות - עם בכלל.

אני לא יודע לגבי הGIGABYTE חוץ מזה שהוא נראה יפה חיצונית כמה הוא טוב רגיל וגם ל OC. (אם אפשר תשובות מדוייקות ולא מילוליות "הוא טוב וגם השני")

הייתי רוצה לדעת יבש איזה לוח הכי סוס יהיה ל OC של A64BIT 3200+

דבר נוסף לגבי התזמונים של הזכרונות, כמה זה כבר משפיע ? כלומר אםשר לקנות ב-1200 שקל מ KSP 2X512 של ADATA 500

אבל אומרים שהתזמונים שלהם חרא...אבל בעקרון מה שחשוב זה לא הכמות והמהירות ? אשמח לקבל תשובות

פורסם

אם כן - באופן יבש - ה- EPOX 8KDA* יהיה הכי טוב. אך ללא ספק - הלוח המתרקב של DFI יתחשב כלוח הטוב ביותר בכל הזמנים - ואני לא מגזים.

אגב - 3200+ קלוהאמר שישתווה לביצועים של FX כלשהו תצטרך קלוק של לפחות 3000 מה''צ - שבלי קירור מתחת לאפס הוא בלתי אפשרי. לכן עדיף בהרבה (מהרבה סיבות) לקחת מעבד דואל צ'אנל עם חצי מגה קאש - קלוק של 200 מה''צ - ואתה שם.

אכן - התזמונים די יכולים להשפיע, למרות שב- A64 זה שונה - בגלל שהבקר זכרון הוא על הליבה - אך תזמונים נמוכים אף לא יזיקו ;) התזמונים האידיאלים לפלטפורמת ה- A64 באשר היא הם 2.5-2-2-10 - ביצועים מקסימליים. אמליץ לך על ה- ADATA רק כזיכרון זמני בלבד.

פורסם
  • מחבר

אם כן - באופן יבש - ה- EPOX 8KDA* יהיה הכי טוב. אך ללא ספק - הלוח המתרקב של DFI יתחשב כלוח הטוב ביותר בכל הזמנים - ואני לא מגזים.

אגב - 3200+ קלוהאמר שישתווה לביצועים של FX כלשהו תצטרך קלוק של לפחות 3000 מה''צ - שבלי קירור מתחת לאפס הוא בלתי אפשרי. לכן עדיף בהרבה (מהרבה סיבות) לקחת מעבד דואל צ'אנל עם חצי מגה קאש - קלוק של 200 מה''צ - ואתה שם.

אכן - התזמונים די יכולים להשפיע, למרות שב- A64 זה שונה - בגלל שהבקר זכרון הוא על הליבה - אך תזמונים נמוכים אף לא יזיקו ;) התזמונים האידיאלים לפלטפורמת ה- A64 באשר היא הם 2.5-2-2-10 - ביצועים מקסימליים. אמליץ לך על ה- ADATA רק כזיכרון זמני בלבד.

תגובה מעמיקה ועניינית ! באמת תודה רבה ! מזמן לא ראיתי תגובה כזו טובה שענתה לי על הכל !

תודה רבה למדתי המון !!!!!!!! :D עוד אנשים כמוך לא יזיקו לפורום. אגב אני לא יודע אם לקנות ג'יגה ראם זה השקעה זמנית :\

גם האם בכלל כדאי לקנות מחשב בזמן הקרוב ? כי נראה שעוד מספר חודשים הולכים לפרוץ לשוק טכנולוגויות חדשות , ואגב מה תהיה התשובה של אינטל למעבדי ה 64 BIT של AMD ? האם הם הולכים להיות יותר טובים ? אני חושב שאם הקנייה שאני אני יחכה....

פורסם

יש לפנינו שנה-שנה וחצי של התפתחות איטית, זאת אומרת בלי ממש פריצות דרך (פרסקוט עם 64 ביט זה לא פריצת דרך...). תשקול אם אתה רוצה לקנות מחשב. ב3600+ הוא בעצם FX51 לסוקט 939 (אותה מהירות, אותו קאש וDC), ה3800+ עדיין יותר מהיר ממנו. ה3500+ לא מציג ביצועים דומים לאלה של הFX53 פשוט בגלל שהוא איטי ממנו ב200 מגה-הרץ, ה3800+ הוא זה עם הביצועים הדומים (נכון, אוברקלוק פותר הכל).

פורסם

לפי החתימה שלך אני לא ממש רואה שאתה הולך לגעת ב אינטל בזמן הקרוב

:))

חחח

אבל מה שנכון נכון AMD הרבה יותר טובים.

רק חכה קצת שהמחירים בארץ יתעדכנו למחירים של חול.

פורסם
  • מחבר

לפי החתימה שלך אני לא ממש רואה שאתה הולך לגעת ב אינטל בזמן הקרוב

:))

חחח

אבל מה שנכון נכון AMD הרבה יותר טובים.

רק חכה קצת שהמחירים בארץ יתעדכנו למחירים של חול.

LOL, אינטל זה פח שהרבה מתפתים אליו לבסוף נענשים ומשלמים את המחיר. למזלי בתקופה שאני קניתי מחשב (לפני 3 שנים) קניתי את ה NORTHWOOD שיחזיק לי קצת.

אבל אם הזמן למדים שהמעבדים של אינטל מהירים כמה שיהיו הביצועים שלהם חרטה ברטה. לעומת זאת AMD מציגים ביצועים גבוהים מזה ברבה לשל אינטל - שרק תפסו להם שם

ותפסו תחת על סאגות המעבדים הישנים של AMD שפשוט העלו עשן בלי מאוררים. (מי שזוכר את סרטוני הבדיקה בQUAKE3)

בכל מקרה אני מאמין שאני ימתין עד לקניה הבאה -כשנה וחצי, או שיתן למחירים לרדת. לא יתכן שכרטיס כמו 9800P יעלה 1500 שקל והוא בקושי מסוגל להריץ דום 3 פרופר ב ULTRA HIGH

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים