פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אני לא מתכוון להכינס ..וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים דבר ראשון: ???דבר שני, eMule מוגבלת בעיקר ע"י החיבור שלך לאינטרנט ולא ע"י משאבי מחשב אחרים אז זה לא ממש משנה כמה משאבים היא לוקחת.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אל תדאג היא טוחנת זיכרון בכמויות...אבל זה לא מה שיעזור לך להוריד יותר מהר
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר יש לי מגה וחצי ובוא נגיד עד שאני מתחיל להוריד אני יכל כבר למות ולהוריד בגלגול הבא שלי :
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר ככה זה אימול עזוב אותי לא סובל את התוכנה אני יצרוב מחברים מקסימום וזה חבל זה כמו אוצר שאין עם מה לחפור .
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אם אתה מתחיל הורדה של 30 קבצים או 10 קבצים מאוד פופולריים, ומשאיר את זה למשהו כמו יומיים, המהירות הממוצעת שלך תגיע לבערך 15 (אני מנחש, אני לא יודע). ב15 קילובייט אתה מוריד בערך 1.25 ג'יגה בייט ליום. כדי לשמור על קצב כזה אתה חייב להשאיר את המחשב דולק 24/7. לדעתי זה לא נורא, אם אתה מוריד תוכניות טלויזיה של 350 מגה ל42 דקות אתה מקבל שעתיים וחצי של וידיו ליום.אה כן, יכול להיות שמודים לeMule יתנו לך קצב הורדה יותר טוב, היו כאן הרבה דיונים על זה.
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים ככה זה אימיול אולי תנסה קליינטים אחרים של התוכנה ותראה מה הכי נורמלי.הנה משהו לא חכם לומר מכיוון שהיו כל כך הרבה הודעות כאן אני מודיע לכולם EMULE RULEZ אוקיי אני מוריד על 100-200 אני לא מבין מה הבעיה שלכם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.