פורסם 2002 באפריל 2223 שנים מישהו אמר רוקפורד?בכל מקרה...Way Out WestChicaneJames HoldenPaul Van DykJosh WinkBTArmin Van BuurenDave SeamanMarco VJohn Digweed SashaDeep DishShpongleועוד רבים וטובים...!
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים לא!Cradle of filthChildren of bodomPanteraDark TranquilityNightwishMetallicaRammsteinSystem of a downTyqettoHammerfallSoilworkTherionDread from cravingDecayed soulDimmu Burgirhmmmm... and many many others...
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים אצלי זה:METALICAGUNS N' ROSESPINK FLOYDפורטיסכוורת (קצת לא מתאים אבל עדיין)
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים הרגע עברתי על כל הת'רד הזה.....ואני נזכר במוזיקה הזאת...יש לי רצון להקיא... :repuke: אני אוהב רק מוזיקה אלקטרונית...ICP הגיע לנשמה שלי בטעות...בזכות ענקודר...אבל, על טעם וריח אין מה להתווכח...right guys?
פורסם 2002 באפריל 2223 שנים הרגע עברתי על כל הת'רד הזה.....ואני נזכר במוזיקה הזאת...יש לי רצון להקיא... :repuke: מה זה "המוזיקה הזאת"? אתה מכיר את כל האומנים שהופיעו בת'רד? ???Prog.
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים יש הרבה...אבל חלק מהם זה:Cradle of filthSystem of a downRammsteinDimmu burgirSonata arctica (בזכות נ אפי!)TristaniaEmperorועוד...
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים 1. Metalica2. Dream Theater3. dIRE sTRAITS, וכל דבר אחר שמארק נופלר מעורב בו...4. Rage against the machin5. Offspring6. Green day7. Nirvana8. Goo goo dolls9. System of a down10. Guns 'n Roses11. Pink Floyedוזהו....
פורסם 2002 באפריל 2323 שנים הרגע עברתי על כל הת'רד הזה.....ואני נזכר במוזיקה הזאת...יש לי רצון להקיא... :repuke: מה זה "המוזיקה הזאת"? אתה מכיר את כל האומנים שהופיעו בת'רד? ???Prog.לא הכל....אבל הרוב שמעתי כמה שירים שלהם, לא משהו מת עליהם.... בכלל יש לי משהו נגד רוק..לא יודע מה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.