פורסם 2002 באפריל 2123 שנים בשבילי זה:useless idramonessex pistolsbb kingtupacsimon & garfunkelpink floydjimi hendrixnofxteen idolsdizzy gillespyjohn coltranedave brubeckguns 'n' rosesthe beatlesgary mooreeric claptonac/dcולפי סדר:3) MILES DAVIS2) STEVIE RAY VAUGHANומעל כולם, השליט, הכהן הגדול של הרוק, האיש והטלקאסטר, הבוס ב-ה הידיעה, גבירותי ורבותי, BRUCE SPRINGSTEEN
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים ארט טאטוםלי מורגןאניטה אודייאני רוסדיזי גילספירוי אלדריג'ארט בלייקיריק ג'יימספרינסג'ימי סמית'שלום חנוךבילי הולידייבטי קארטרבירדוודי הרמןווס מונטגומריורבים אחרים...Prog.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים rage against the machinebob marleyalice in chainsblinkgreen dayradioheadו... מוניקה סקס, ארכדי דוכין (והחברים של נטאשה), אביתר בנאי (הדיסק הראשון)ומוקי, שהפתיע.הלהקות לא בסדר כרונו' ובטח שכחתי הרבה.
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים יש הרבה, אבל שלושה שאף פעם לא ישעממו אותי הםFrank ZappaSoundgardenHendrix
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים לא כל כך נראה לי שאתם מכירים....Cradle of FilthEntwineNightWishSentencedSonata ArcticaIn Flames
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים מלך מלכי המלכים - שלום חנוך .מלך מלכי המלכים העולמי - Bono . כנסו לראות תמונה מדהימה שלו בפוזה סטייליסטית - udicolחוץ מזה : Pretenders , the sundays , morrissy , everything but the girle , petshopboys , passengers, cure Dido,bent,hooverphonic Lou Reed David bowie , Grace Jones Eurythmics Crowded House Clannad מיקה קרני קרני פוסטל ערן צור trainspotting Depeche Modeו מי מכיר את :Siouxsie And The Bansheed
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים כמה ששכחתי: U2 הנדריקס ג'ניס ג'ופלין פרדי האבארד צ'ארלי מינגוס אוסקר פיטרסון הרב אליס נט אדרלי ג'ו?ן כריסטי הקליק Talking Heads ווילסון פיקט ג'יימס בראון ג'ורג' קלינטון\בוטסי קולינס\פאנקדליקה\פארלמנט -מספר להקות של תקליט אחד (טאטו; פונץ'; שונרא; תמוז; אחד בלבד של משינה- "מפלצות התהילה") Doors קורין אלאל ג'ו קוקר Deep Purple מטאליקה ווינטון מארסליס שילה ג'ורדן כריס קונור אלה פיצג'רלד שרה ווהן FYC מזי כהן אהוד בנאי הקליק Consolidated Childman Disposable heros ועוד לא הזכרתי מיני דברים נחמדים שיש לי בתקליטיה, בינהם אוסף רקוויאמים מגוון; 72RPM של קינג אוליבר מנגן בקורנט circa 1915; קטעי בלוז נהדרים של בסי סמית' משנות העשרים (היא נהרגה בתאונת דרכים ב-1937); תקליט מעולה של Wardell Grey (לפני שנמצא זרוק מת במדבר ב-1955) ועוד ועוד... טוב כדאי שאעצור כאן, כמעט כל מוזיקאי ג'ז מצא את מותו בטרם עת... Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.