עבור לתוכן

בעיה בהתקנת Windows Xp-צריך עזרה דחוף

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני רוצה לציין שהדיסק שיש לי הוא  מקורי וחוקי לגמרי של  Windows Xp Home Edition+SP1. ניסיתי את כל האפשרויות שעלו לי בראש כולל מהש שהציעו לי ושום דבר לא עזר ולא עבד...במחשב הישן שלי זה עבד אבל בחדש לא, אולי זה קשור לזה שהמחשב חדש לגמרי? טוב תראו בעצמכם:

ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה במחשב חדש לגמרי בעזרת התוכנה MADBOOT וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה וכתב לי:

The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup

כשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Manualy קיבלתי הודעה שכותבת שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח בשביל להתקין את ה-Windows. ברור שיש מספיק מקום המחשב חדש לגמרי.

לבסוף שמעתי לעצתו של ron26 ועשיתי BOOT משישה דיסקטים ע"י תוכנה שהורדתי מהאתר Microsoft.com אבל אז צצה עוד בעיה. המחשב כתב שצריך לפרמט את הכונן או בשפה שלו Format using NTFS file system ואז לאחר שפירמטתי הוא כתב לי Please wait the setup is examine your computer. במצב הזה נשארתי ב-0% ואז המחשב עבר למסך אחר וכתב:

The following value in the .SIF file using by setup is corrupted or missing: value 0 on the line in section [sourceDiskFiles] with key SP1.CAB. Setup cannot continue to quit setup press F3

וכל שנותר הוא ללחוץ F3 והלכה ההתקנה....

אני ממש חייב שתעזרו לי! המחשב חדש ואיאפשר להתקין את ה-Windows, תארו לכם איזה מבאס זה...

תודה מראש!

פורסם

יש לדיסק שריטות? הסידירום גם חדש או ישן?

נסה בשיטה הזאת:

http://www.aquanet.co.il/vip/download/drivers/boot98se.exe

בחר load computer with cdrom support או משו כזה מתי שהדיסקט יעלה

אחרי שיסייים להטעין כנס לסידירום/צורב רשום d: (שנה d לאות של הכונן)

לחץ enter,רשום את אלה אחד אחרי השני ולחץ enter אחרי כל אחד

cd i386

smartdrv

winnt

ואז ההתקנה תעלה...

פורסם

אם אמרת שכבר התקנת את ה XP הזה על מחשב אחר,אז שכח ממנו,אם אתה מחליף לוח-אם,XP מזהה את זה בתור מחשב אחר ולא ייתן לעשות activation,דבר סתום לגמרי לפי דעתי.

למרות מה שנשמע מהבעיה שלך זה כמו דיסק שרוט או משהו.

פורסם

מה המפרט של המחשב?

פורסם
  • מחבר

אם אמרת שכבר התקנת את ה XP הזה על מחשב אחר,אז שכח ממנו,אם אתה מחליף לוח-אם,XP מזהה את זה בתור מחשב אחר ולא ייתן לעשות activation,דבר סתום לגמרי לפי דעתי.

למרות מה שנשמע מהבעיה שלך זה כמו דיסק שרוט או משהו.

הדיסק ממש לא שרוט...אין עליו אפילו חצי שריטה, הוא חדש. בקשר ל-Activation, אני מחכה ליום שאני אצטרך לעשות לו Activation, קודם שיהיה מותקן כמו שצריך...

פורסם

בשביל מה אתה משתמש ב MADBOOT?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקין את ה-Windows Xp Home Edition במחשב ולא הצלחתי בשום מצב אז ניסיתי גם את האפשרות הזאת (להתקין באמצעות MADBOOT).

פורסם

זה היה ווינדוס למחשב חדש? כזה שאפשר להתקין רק 3 פעמים? תשיג PRO.

פורסם
  • מחבר

כן...כזה שכתוב "להפצה במחשב חדש בלבד"

פורסם

איפסת? עובד?

פורסם

אז תתקין ווינדוס רגיל בלי הMADBOOT או אם אתה כלכך מתעצל תעשה קובץ תשובות בדיסקט כדי שההתקנה תרוץ אוטומטית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים