עבור לתוכן

עזרה לגבי פונקציות במצלמה מסוג MUSTEK D30 קומפקטית..

Featured Replies

פורסם

חברה אהלן קניתי מצלמה דיגיטאלית פשוטה וזולה וקטנה של מוסטאג קיצקץ יש לי כמה דברים בתפריט שהייתי רוצה לדעת מה פשר משמעותם ולכן באתי למקום המתאים...אוקי אז ככה

יש לי אפשרות שניקראת חשיפה שניתן לבחור ולשנות: מצב אוטומטי ושאר המצבים הם בחירה בין : +1.0 ,+0.5 , -0.5 ,-1.0 זה האפשרויות שיש לי הייתי רוצה לדעת ולקבל הסבר קצרצר לגבי פונקציה זאת מה שימושה ומה זה כל מיספר ומה לבחור שם ולאיזה תנאי צילום ...

דבר שני יש לי פונקציה בשם:

BANDING ובפונקציה זו ניתן לבחור או 50 או 60HZ מה זאת האופציה הזו מה שימושה ותפקידה ומה ההבדל בין 50 ל60 הרץ ומה הכי מומלץ...?

שאלה שלישית: יש לי בתפריט פונקציה בשם: PHOTO EFFECT שבה בין היתר יש אפשרות לבחור בגוון ספיה חום או בגוון שחור לבן או או ללא כלום או טיבעי ויש שם 2 אפשרויות בחירה שאני לא מבין מה הם האחת זה BLUR הייתי רוצה לדעת למה זה שימושי מזה בדיוק ואופציה שניה שלא ברורה לי זה אפשרות לבחור ב INVERT שוב לא ברור לי מה שימוש של אופציה זו ומה היא נותנת...

ושוב כל אילו השאלות שלי אני יודע שזה לא קצר לענות לי ואולי מייגע ומעייף אבל בבקשה ממכם עשו מצווה ותענו בבקשה לכל שאלותי אני נוראה ישמח אם תתיחסו ברצינות לכל מה ששאלתי וגם תוכלו לענות לי על כל שאלותי פשוט זה דחוף לי כמה שיותר מהר לקבל ממישהו מבין תשובות על כל שאלותי..אוקי אז יום טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים החרוצים....

פורסם
יש לי אפשרות שניקראת חשיפה שניתן לבחור ולשנות: מצב אוטומטי ושאר המצבים הם בחירה בין : +1.0 ,+0.5 , -0.5 ,-1.0 זה האפשרויות שיש לי הייתי רוצה לדעת ולקבל הסבר קצרצר לגבי פונקציה זאת מה שימושה ומה זה כל מיספר ומה לבחור שם ולאיזה תנאי צילום ...

קוראים למספרים סטופים (סטופ יחיד), אתה יכול לקרוא אודות זה כאן - יסביר לך בעיקרון מה זה עושה: קישור

BANDING ובפונקציה זו ניתן לבחור או 50 או 60HZ מה זאת האופציה הזו מה שימושה ותפקידה ומה ההבדל בין 50 ל60 הרץ ומה הכי מומלץ...?

אני לא יודע מה זה בדיוק, אבל אפשרי שזה שייך לחיבור של ה-TV Out שיש (או אין? :-\ ) למצלמה ? או שזו תדירות ה-LCD ???

שאלה שלישית: יש לי בתפריט פונקציה בשם: PHOTO EFFECT שבה בין היתר יש אפשרות לבחור בגוון ספיה חום או בגוון שחור לבן או או ללא כלום או טיבעי ויש שם 2 אפשרויות בחירה שאני לא מבין מה הם האחת זה BLUR הייתי רוצה לדעת למה זה שימושי מזה בדיוק ואופציה שניה שלא ברורה לי זה אפשרות לבחור ב INVERT שוב לא ברור לי מה שימוש של אופציה זו ומה היא נותנת...

Blur - אני מניח שזה מתשתש את התמונה, אולי אפילו מוציא אותה מפוקוס ???

Invert - תרתי משמש, הוא "הופך" את התמונה, כמו מראה. לדוגמא אתה מצלם את עצמך, אז התמונה המקורית תהיה כתמונה שמישהו מבחוץ צופה עליך ואם אתה תשתמש ב-Invert זה יהפוך את התמונה כך שתיראה כאילו אתה מביט במראה. כמו כן, אם המצלמה שלך גם מצלמת אינטרנט אז האופציה הזו תהיה שימושית שם (כפי שהסברתי להלן :) )

מקווה שעזרתי. ;)

בהצלחה עם המצלמה ופרסם תמונות שלה להתרשמות כללית מן המצלמה בנושא "הדיגיטלית שלי"

פורסם

invert אם אני לא טועה דווקא הופך את הצבע - כמו צפייה בנגטיב של פילם...

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכם אנשים יקרים עזרתם לי מאד שוב תודה על צומת ליבכם לשאלותי וכשאני שם אל מצב IVENT אז שאני מצלם התמונה יוצאת מולבנת זה מוזר ולמצלמה שלי אין TVOUT כך שבאמת העניין של ה50 וה60 הרצים זה נוגע למסך LCD הפיצפוני שלי ובקשר לפירסום התמונות שלה בתראד הדביק בעמוד הראשי אוקי אני באמת יעלה 2 או 3 תמונות שלה ושוב זיכרו זאת מצלמה ב480 שח כך שלא תצפו לאיכות וחדות כי זה ממש לא ככה בכל זאת לא כמו המצלמות האיכותיות שאתם נוהגים להשתמש ..והיום אני מתקשר למחסני חשמל בצומת חדרה המקום שממנו קניתי תמצלמה ואדבר איתם על המצלמה עם ישנה אפשרות החזרה והוספת כסך על סכום המצלמה הזו ובזאת לקחת מצלמה קצת יותר יקרה עם חיישן יותר איכותי ככה בסביבות ה800 שח והעיקר שהחיישן יהיה מסוג CCD האיכותי והטוב ולא ה CMOS שכרגע יש לי במצלמה וקראתי רבות והבנתי שהוא יותר זול להרכבה וליצור ולכן גם פחות איכותי..ניראה אם החנות תסכים לכל הרעיון הזה כי בכל זאת המצלמה אצלי בשימוש מיום חמישי שעבר וזה אומר כ 3 ימים בערך..אם הם יסכימו אני יקח משהו ברמות של ה קאנון A60 וכל אופציה איכותית שתיכנן גג ב800 שח..קיצר יום טוב לכולם ואני יעדכן מה ניסגר פה בכל הסיפור שלי ודבר שלישי אני אכן ימצא

לי זמן לעלות 3 תמונות שצולמו במוסטג הקטנטונת הזו ...

יום טוב לכם...צילום נעים.. :P

פורסם

לדעתי אתה יכול להחזיר את המוצר עד 14 יום, לא ? ???

בכל מקרה, אם אתה רוצה לקנות איכותי אז לך על:

Canon A60 - עולה 730 ש"ח

כרטיס זיכרון 128MB - עולה 130 ש"ח (מומלץ לקנות)

עם משלוח יוצא לך כמעט 900 ש"ח, אמנם 400 ש"ח יותר אבל שווה הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

לדעתי אתה יכול להחזיר את המוצר עד 14 יום, לא ?  ???

בכל מקרה, אם אתה רוצה לקנות איכותי אז לך על:

Canon A60 - עולה 730 ש"ח

כרטיס זיכרון 128MB - עולה 130 ש"ח (מומלץ לקנות)

עם משלוח יוצא לך כמעט 900 ש"ח, אמנם 400 ש"ח יותר אבל שווה הרבה יותר

אוקי הלכתי היום לחנות ודיברתי איתם על זה והם הסכימו לכך ועכשיו אני הולך אליהם בערב מחזיר תמוסטאג באריזה ..ששוויה כ 480 שח האופציות המשתלמות שהחנות מציעה לי עד 1160 שח זה :

אחת האולימפוס הזאת...:

http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_product_lobbypage.asp?l=1&p=16&bc=1&product=954&fl=4

השניה הסוני הזאת..:

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=Hbwj4ewFBF4jfa0ID6Up6qMJIAgPD1H4AeM=?CategoryName=dcc_DIDigitalCameras_Cyber-shotDigitalCameras&Dept=dcc_DIDigitalCameras&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=DSCP41

הרוב המליצו ללי ללכת בלי ספקות על האולימפוס הנ"ל אומרים לי שהיא איכותית ביותר קיצר ניראה לי אני ילך עליה ורק היום עד עשר בלילה יש לי תאפשרות הזו להחזיר תמצלמה לחנות ולהחליפה באחת נורמאלית מבין השניים בתוספת כסף פחות מהמחיר הזה אין לחנות מה להציע לי בדוק כבר ויותר מהמחיר הזה יש לחנות מה להציע לי אבל לי כבר ממש אין תיכולת כלכלית לקנות הקיצר מה לקחת מבין 2 האפשרויות האילו ....ובבקשה תעשו זאת כמה שיותר מהר כי עוד כשעה אני מתכנן ללכת לחנות..תודה מראש

אסף פרי... 8)

פורסם

האולימפוס בין שתי אלו, אבל לדעתי חבל שאתה לא יכול להחזיר את המוצר ולקבל את כספך חזרה

תבדוק את העניין

גם אם תצטרך לשלם נגיד 10% משווי המצלמה (50 שקל), לדעתי כדאי לקנות את ה-A60 בגלל האפשרויות הידניות העתידיות ולא "להתקע" עם מצלמה אוטו'....

חבל, כל העסק הזה נהיה לך יותר מידי יקר...

ד"א, האולימפוס עולה 950 ש"ח ! :o עוד 200 שקל הם עושקים ממך :-\

והסוני עולה 1300 ש"ח, אבל לא שווה כי אין לה זום אופטי בכלל....(ו-1300 ש"ח אפשר לקנות את ה-A75 :) )

החלטה שלך,

תברר אם אתה יכול להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי, ותבדוק את המדיניות שלהם לגבי החזרת מוצרים....ממש לא נראה לי הגיוני שעד 24 לאחר הקנייה תוכל להחזיר את המוצר נגיד ! תברר טוב טוב, אפילו אצל המנהל.

זה הכסף שלך, חבל שיעשקו אותך :-\

פורסם
  • מחבר

האולימפוס בין שתי אלו, אבל לדעתי חבל שאתה לא יכול להחזיר את המוצר ולקבל את כספך חזרה

תבדוק את העניין

גם אם תצטרך לשלם נגיד 10% משווי המצלמה (50 שקל), לדעתי כדאי לקנות את ה-A60 בגלל האפשרויות הידניות העתידיות ולא "להתקע" עם מצלמה אוטו'....

חבל, כל העסק הזה נהיה לך יותר מידי יקר...

ד"א, האולימפוס עולה 950 ש"ח !  :o עוד 200 שקל הם עושקים ממך  :-\

והסוני עולה 1300 ש"ח, אבל לא שווה כי אין לה זום אופטי בכלל....(ו-1300 ש"ח אפשר לקנות את ה-A75 :) )

החלטה שלך,

תברר אם אתה יכול להחזיר את המוצר ולקבל החזר כספי, ותבדוק את המדיניות שלהם לגבי החזרת מוצרים....ממש לא נראה לי הגיוני שעד 24 לאחר הקנייה תוכל להחזיר את המוצר נגיד ! תברר טוב טוב, אפילו אצל המנהל.

זה הכסף שלך, חבל שיעשקו אותך  :-\

לצערי זה היה בילתי אפשרי אך לקחתי לי את האולימפוס סי 310 מצלמה פשוט מעולה מסך ענק 1.8 אינטש איכותית ביותר בעלת סוף סוף חיישן מסוג CCD 3.1 מגה פיקסל מלא..קלת תפריט ונוכה לשימוש ובעלת תוצאות מרשימות ביותר אני יעלה בהזדמנות תמונות שלה ...לפה...

עוד לא קיבלתי אותה שילמתי אבל לא היה במלאי אני מקבל אותה מחר בצהריים במשלוח מיוחד מהסניף ברעננה לפה מה שכן הוא נתן לי לצאת איתה [הדגם מהתצוגה] בחוץ יחד איתו לצלם תמונות בכמה מצבים גם ללא פלאש והאיכות פשוט פנטסטית לא צוחק והמסך גם כזה ברור אתה מת והעברנו תמונות למחשב בכמה סוגי חשיפה פונקציות צילום ומה שאתה לא רוצה ואין המצלמה הזו מצלמת מעולה בכל מצב. אני מבסוט ... :P

פורסם

בוא לא ניסחף ;)

העיקר שאתה מרוצה 100% מן הקנייה.

- שקלת גם כרטיס זיכרון נוסף, נכון ?

כמו כן, נחמד מהחנות להרשות לך לצלם עם המצלמה ועוד לבדוק את התמונות על המחשב - בהחלט צעד מבורך של החנות thumbup.gif

פורסם
  • מחבר

בוא לא ניסחף  ;)

העיקר שאתה מרוצה 100% מן הקנייה.

- שקלת גם כרטיס זיכרון נוסף, נכון ?

כמו כן, נחמד מהחנות להרשות לך לצלם עם המצלמה ועוד לבדוק את התמונות על המחשב - בהחלט צעד מבורך של החנות thumbup.gif

Chevy  אתה תותח אמיתי עזרת לי מעל ומעבר התגובות שלך שוות זהב אני מעריך אותך על כך למרות שבהתחלה לא חיבבתי אותך..אתה 10..חח אני באמת מרוצה מהאיכות ביחוד שהחנות אפשרה לי לבחון את המצלמה ואיכותה בזמן אמת ובכמה מצבי צילום שונים כך שזה היווה עבורי אינדיקציה מעולה  וכן זיכרון אני אכן מתכנן לקנות אך לא בחודשיים הקרובים כי אני חנוק מהקניה הזו על לצוואר לכן אני ימתין קצת ויסתדר לחודשיים עם סטיק של 16 מגה xD ושוב תודה...על העזרה שלך בהווה ואני מאמין שאם נודניק כמוני גם בעתיד .. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים