פורסם 2004 ביולי 3121 שנים היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פעם אחת לקחתי סלע ששוקל 60 קילו +-, וזרקתי על המסך כשהייתי על כיסא והמסך אפילו לא נסדק , רק שריטה קטנה
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פעם אחת לקחתי סלע ששוקל 60 קילו +-, וזרקתי על המסך כשהייתי על כיסא והמסך אפילו לא נסדק , רק שריטה קטנה now dude i don`t want to mase with you . you will trow on me a 60 kilo and i will be deaad ;D
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים איזה מסך זה?אם זה מסך לא שטוח, רגיל, לא קורה לו כלום,אבל אם זה מסך עם שפורפרת שטוחה/LCD יתכן וגרמת נזק.זה לא תמיד מופיע מייד אלא אחרי כמה זמן.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים בתכלס.. נראה לי שאני עוד יעשה מזה כסף P= כשאני יגדל אני יביא אותה בפטנט.. מסך שמחובר אילו שק איגרוף.. גם להוציא תעצביםגם להתאמן וגם להתחזק כשאתה מחכה שהמשחק האהוב עליך ייטען [;
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר תגידו שהחלום שלכם זה לא לדפוק בוקס למסך , לשבור את הזכוכית ולחטוף זרם של החיים? (אני יודע ששלי כן...)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פעם אחת לקחתי סלע ששוקל 60 קילו +-, וזרקתי על המסך כשהייתי על כיסא והמסך אפילו לא נסדק , רק שריטה קטנה אתה לא יכול להרים סלע של 60 קילו
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אני כן...(תבין רק אם תראה אותי במציאות)טוב מספיק עם הספאם!בקשר לשאלת פותח התראד: אם לא תראה במשך הזמן הקרוב בעיות אז אני מאמין שהכל בסדר.(למען האמת זה תלוי גם מה חוזק הבוקס שנתת)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים יש כאן לינק לבחור שיורה במסך שלו: http://entertainment.howstuffworks.com/what-if-shoot-tv.htm אה כן, הלינק לא עובד... חחח, הבחור השקיע, דפק מסך ועכשיו גם סרט לא יצא לא מזה
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים טוב,פותח הת'רד, אני מאמין שקיבלת תשובה לשאלה.אני גם מאמין שאם אני לא אפסיק את זה עכשיו הספאם ימשך פה עוד הרבה זמן.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.