עבור לתוכן

סקר ה Dead Pixels הגדול!

כמה dead pixels יש לכם במסך ה lcd שלכם? 977 הצבעות

1. 1. כמה dead pixels יש לכם במסך ה lcd שלכם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כמו כן, אשמח אם תפרסמו כתגובה:

1) כמה זמן (מיום הרכישה) לקח לכל dead pixel להופיע?

2) מה סוג הפיקסל המת (כבוי, דולק, וצבע)?

3) מה גודל המסך? ומי שמעוניין יכול לתת גם את שם היצרן.

4) האם הצלחת לתקן את ה dead pixel? אם כן, איך?

5) למי החליפו את המסך בגלל dead pixels? במסגרת אחראיות? לא באחראיות?

תודה על ההשתתפות!

פורסם

mag xj770

זה קרה בערך שנה לאחר הקנייה, לא מחליפים אלא אם כן יש יותר משתיים אז.....

פורסם

[move]מסך רגיל אבל איכותי Mag 796 FD II בדיוק שנה ואין אפילו dead pixel 1 טפו טפו טפו [/move]

פורסם

LG 563LE יש לי אותו כבר שנתיים ואין בעיות

פורסם

2 מסכי LCD של BENQ .

אחד 15 אינטש כבן שנה , 557 , עומד אצל אמא שלי , ועליו 2 הפיקסלים , לא ממש מפריעים לה , ואין לי כוח ללכת עם זה להחליף אותו , שתחיה איתם עד שיופיעו לה עוד כמה , אז אני אחליף אותו .

השני אצלי , גם כן BENQ , קצת יותר גדול , 17 אינטש , בן חודשיים , משהו כזה , אין עליו כלום טפו טפו טפו .

פורסם

חלק מהחלטת הקניה צריך להיות מדיניות היבואן/חנות במקרה של פיקסלים מתים באופן מלא או חלקית

פורסם

לא נראה לי שיש יצרן שמחליף עם פחות מ 7 מתים.

אם הם רק צבועים צריך אפילו יותר.

פורסם

יש לי אחד , צבוע.

מסך - "Mag 996PF 19

(מסך שאני ממש מרוצה ממנו דרך אגב :))

פורסם

זה גם עניין של מזל איפה מת הפיקסל, אם הוא מת במקום מרכזי במסך זה ממש מעצבן, בכל מקרה אין פיתוחים חדשים בקרוב שימנוע את התופעה?

פורסם

חבל שלא התייחסת לזה שהפיקסלים המתים הם פונקציה של זמן ובעיקר של כמות פיקסלים על המסך. יותר הגיוני לעשות סקר "כמה פיקסלים מתים יש לכם על כל מליון פיקסלים". אבל אז לאנשים לא יהיה כוח לפתוח calc והם יעברו הלאה >:(. אצלנו בבית יש LCD אחד שהוא 1280 על 1024 פיקסלים מתים בינתיים אבל הוא ממש חדש יחסית. על הנייד שהוא ב1024 על 768 יש אני חושב אחד מת - כחול. רק אבא שלי משתמש במסכים האלה (הנייד מעוגן לLCD הגדול) והוא בכלל בטח לא שם לב (יש אנשים כאלה... ראשים יעופו אם אני אקבל מסך חדש עם פיקסל מת וזאת בעיקר הסיבה למה אני לא קונה LCD).

פורסם

פיקסלים מתים יכולים לקרות על מסכי LCO בלבד נכון?

אין כזה דבר במסכי CRT? או שיש?

פורסם

אין בCRT זה קורה בLCD משום שהפיסלים בLCD מורכבים מגבישים קטנים שבהתאם לאות החשמלי שהם מקבלים

הם משנים את צבעם, לפעמים קורה שיש תקלה באות\הגביש לא מתפקד טוב כל מיני כאלה...

פורסם

אז מה היה הפס המעצבן שיש בשפורפרות של הטרינטרון.

היה לי מסך של Mag עם שפורפרת של טרינטרון שהיה לה פס של פיקסלים שרופים, זה היה פאק סידרתי, לא רק לי היה את זה.

פורסם

די מצחיק לראות אנשים עם מסכי CRT מגיבים שאין להם ומקווים שלא יהיה להם.

פיקסלים מתים הם תופעה של LCD בלבד חוץ מזה רוב היבואנים לא יסכימו להחליף מסך LCD

ש"פיתח" פיקסלים מתים יותר משבועיים אחרי הקניה :P רובם גם לא יפתחו פיקסלים מתים אחרי שתוציעו אותם מהקופסא(כמובן שכשהם יהיו בני 10שנים אז כנראה שכן).

חוץ מזה חלק פועלים לפי תקן ISO שאומר 4 פיקסלים מתים בשביל להחליף וחלק יחליפו אפילו אחרי פיקסל אחד!

התופעה של הקווים בשפופרות של CRT בייחוד של אלה בדגמים הישנים של MAG נקראים לפי מיטב ידיעתי "קווי חיזוק" והם חלק

מהמבנה המיוחד של של השפופרת שאמור לתת תמונה טובה יותר , במסכים של LG משתמשים בשפופרת יותר טובה שאין בה צורך

באותם קווי חיזוק ולכן אין את הפסים, בכל מקרה זה לא תקלה בייצור.

פורסם

ViewSonic VP171b

המסך בן שנה, אין פיקסלים מתים ברוך השם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים