עבור לתוכן

עלי ג'י -יהודי באר שבעי?

Featured Replies

פורסם

תמיד יהיה איזה מטומטם שיגיב ::)

ניראה לי שדווקא אתה בתגובה שלך חיפשת תשומי

הוא קומיקאי עלוב(אם אפשר בכלל לקרוא לו קומיקאי) הרמה שלו זולה ומצחיקה רק אנשים עם מנת משכל ממש נמוכה(וזה נבדק מול מלא אנשים)

גם אם כל מה שאמרת נכון(ואני ממש לא מסכים איתך, אני חושב שהוא מאוד מצחיק!!!), זה עדיין לא הופך אותו לבושה לעם היהודי או למדינת ישראל.

גם אם אתה לא אוהב אותו, הוא בכל זאת אמן(וזה לא משנה טוב רע או מאיזה סוג) שמצליח לא רע בכלל.

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

he is a good actor and i laugh coz he is so stupid like all the americans comedis you don`t laugh with him you laguh about him

פורסם

אנשים פה קשיי הבנה אז פעם אחת ולתמיד

אני רואה אותו כבושה לעם היהודי!!

אין שום דבר שתוכלו להגיד שיסתור את זה

אני חושב שהוא לא מצחיק

אני חושב שהוא מבזה את עצמו וביחד גם את העם היהודי

פורסם

קוראים לו סשה ועד כמה שאני זוכר הוא לא ישראלי אבל הוא ביקר בארץ וכן הוא יהודי

הוא לא סתם ביקר פה בארץ: בזמן שהוא ישן במלון הוא שמע יריות ודיווח על כך, אם אתם זוכרים היה מקרה של שני ילדים שהתאבדו בחדר במלון (או שאחד רצח את השני והתאבד, משהו כזה). בקיצור, היתה לו חוויה מאוד מרתקת בשינה בארץ הקודש ;D

ואני דווקא אוהב אותו, הומור נמוך אבל כמן שצריך, הומור אמריקאי לא נמוך בסרטים (לא מכליל סדרות, שם יש סיינפלד ודומיו) הוא גרוע מאוד, עוד לא ראיתי קומדיה שהיא לא סטייל רואד טריפ\מת לצעוק שהיא באמת מצחיקה

פורסם

עוד לא ראיתי קומדיה שהיא לא סטייל רואד טריפ\מת לצעוק שהיא באמת מצחיקה

חמור מאד. במקרה כזה כדאי שתיראה את שני המופעים של אדי מרפי כדי שתבין מהי קומדיה ותדע להעריך אמן

בייחוד את המופע הזה

eddie murphy raw

פורסם

אתה עושה צחוק?

עוד לא ראיתי קומדיה שהיא לא סטייל רואד טריפ\מת לצעוק שהיא באמת מצחיקה

אני מדבר על קומדיה, לא על סטאנד אפ

פורסם

קומדיה כוללת בתוכה סטנדאפ

או אם תרצה אז סטנדאפ הוא סוג של קומדיה

בכל מקרה זה כדי שאנשים יבינו איך באמת מצחיקים אנשים ומספרים בדיחות שאנשים ייזכרו וימשיכו לספר עוד 10-20 שנה לאחר מכן

ולא לעשות מעצמך צחוק שתוך יומיים שוכחים

פורסם

לי נדמה שהוא יהודי מהולנד ככה שמעתי שאמרו...

אין מצב!

אם הוא יהודי מהולנד הוא חייב להיות די ג'י!!!!

ואוריאל כותבים

at him

ולא

about him

פורסם

כן כן, לא ידעתי את זה פעם, אבל כשהתחלתי לראות את התוכנית שלו ראיתי שמלא פעמים הוא אומר "בבקשה" בהתחלה של ראיון, רק שהוא מבטא את זה Buvakasha. פעם גם החבר האוזבקסטני (קזחסטני, טורמיניסטני, לא זוכר מה הוא) שר "קום בחור עצל צא לעבודה" מול מגרש בייסבול מלא צופים.

. למחשבה.

פורסם

קומדיה כוללת בתוכה סטנדאפ

או אם תרצה אז סטנדאפ הוא סוג של קומדיה

בכל מקרה זה כדי שאנשים יבינו איך באמת מצחיקים אנשים ומספרים בדיחות שאנשים ייזכרו וימשיכו לספר עוד 10-20 שנה לאחר מכן

ולא לעשות מעצמך צחוק שתוך יומיים שוכחים

אבל זה לא נחשב סרט, לא תשמע ששואלים מישהו "מה הסרט האהוב עליך?" והוא יענה לך "הDVD של שלום אסייג"

איזה סרט קומדיה עלילתי אתה מכיר שהוא מצחיק והוא לא גס? (עכשיו בטח תגיד לי צ'רלי צ'פלין...)

פורסם

ממה ששמעתי המשפחה שלו מקיבוץ (לא זוכר את השם אבל אני יברר) והוא גדל בארץ עד גיל 10-15 ואז הוא עבר לאנגליה.

גם אני לא אוהב כל כך את הסרט שלו (למרות שיש כמה קטעים חמודים) ומת על התוכנית שלו, פשוט קורע מצחוק.

וברטון אמרת את זה שאתה לא אוהב אותו וזכותך המלאה להגיד את זה אבל תפסיק להתווכיח על האם הוא טוב או לא טוב ומה זה קומדיה. זה עניין של טעם ויש כאלה שיגידו שעלי G מצחיק ויש כאלה שלו כמוך וזה בסדר. אבל תפסיקו לריב על זה!

פורסם

אנשים פה קשיי הבנה אז פעם אחת ולתמיד

אני רואה אותו כבושה לעם היהודי!!

אין שום דבר שתוכלו להגיד שיסתור את זה

אני חושב שהוא לא מצחיק

אני חושב שהוא מבזה את עצמו וביחד גם את העם היהודי

הוא קומיקאי עלוב(אם אפשר בכלל לקרוא לו קומיקאי) הרמה שלו זולה ומצחיקה רק אנשים עם מנת משכל ממש נמוכה(וזה נבדק מול מלא אנשים)

תפסיק כבר לחשוב שרק אתה תמיד צודק. בכל וויכוח שראיתי שאתה מעורב בו אתה משחק אותה חכם גדול, וחושב שרק הדעה שלך מוצדקת ושאר הדעות לא נכונות. אתה מתנשא פה על כולם, וכדאי שתפסיק עם זה כי כבר חצי מהפורום הזה לא סובלים אותך ואתה מעצבן את כולם.

מה הקשר "בושה לעם היהודי"?!?!?! הבושה היחידה לעם היהודי היא אנשים כמוך.

הוא בסך הכל קומיקאי, והוא מצליח להצחיק הרבה אנשים, כולל אותי. ולא, אני לא בן אדם עם רמת שכל מאוד נמוכה, כפי שאתה טוען: "הרמה שלו זולה ומצחיקה רק אנשים עם מנת משכל ממש נמוכה".

פורסם

ברטון באטי בוי

בגלל הסיגנון שהוא מדבר, הרמה הנמוכה שהוא יורד, זה מה שמצחיק לפחות אותי

אם אני יראה איזה איש עסקים מספר את הבדיחה הכי טובה בעולם בשפה גבוהה, אני פשוט לא יצחק

כל מה שמצחיק זה הטיפשות שבזה, ועובדה שהוא מצליח

לפי דעתי הסרט היה בן זונה, התוכנית יוצא לי לעיתים לראות, תוכנית נחמדה ביותר

בויאקשה

פורסם

כן כן, לא ידעתי את זה פעם, אבל כשהתחלתי לראות את התוכנית שלו ראיתי שמלא פעמים הוא אומר "בבקשה" בהתחלה של ראיון, רק שהוא מבטא את זה Buvakasha. פעם גם החבר האוזבקסטני (קזחסטני, טורמיניסטני, לא זוכר מה הוא) שר "קום בחור עצל צא לעבודה" מול מגרש בייסבול מלא צופים.

. למחשבה.

הוא לא אומר בבקשה, הוא אומר בויקשה, אחד הדברים הכי מפורסמים שלו.

A to the L to the I to the G! Ali G! That's me that's me!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים