פורסם 2004 ביולי 3121 שנים איך ייתכן שהכרטיס הזה מגיע עם שני חיבורי מולקס, בניגוד לשאר הכרטיסים מסוגו? ???
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מכיוון שכרטיס המסך הוא צרכן אנרגיה גדולעל מנת להקטין את מפל המתח על הכבל שמזין את הכרטיס ובכך לגרום לרמת מתח נמוכה יותר שתגיע לכרטיסהיצרן מאפשר חיבור זינה נוסף.מומלץ גם שלא לחבר ציוד פריפראלי נוסף על אותו כבל יעודי שמספק את המתח לכרטיס.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים פותח הת'רד התכוון למה הכרטיס של אלבטרון הוא בעל 2 חיבורי מולקס כששאר הGT הם בעלי אחד. הניחוש שלי זה בגלל שאלבטרון השתמשו באותו PCB בשביל הGT ובשביל הULTRA בגלל ששניהם זה אותו כרטיס כמעט - רק הליבה והזיכרון עובדים בתדרים שונים (בניגוד ל6800 שאצלו יש רק 12 Pipelines).
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר זה כנראה אולטרא עם ביוס של GT.אז פלאש לביוס יהפוך אותו לאולטרה? לא הגיוני, בהתחשב בכך שאלבטרון מייצרים גם גירסת אולטרה. למה שהם ירצו להתחרות במוצר של עצמם?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים לא נכון, הם פשוט לקחו Refernce של Ultra שמו לו ביוס שיתאים למאפיינים של ה- GT והם מתמחרים אותו בהתאם.הכי כדאי ללכת על האלבטרון מכיוון שהסיכוי להגיע למהירויות של האולטרא הוא אדיר.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר מעולה. עכשיו אני יודע מה הכרטיס הבא שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6881 רק חבל שצריך להחליף ספק (350W)...
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים בדיוקאבל הבעיות רבותא) קשה למצוא אותו בארץ (אני ראיתי רק בלמיר ובמחיר מופקע)ב) הקירור שלו חלש יותרג) הוא מתחמם יותר מכל GT אחר (או ככה הבנתי לפחות)
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים nope// לפי תמונות שראיתי יש לו קירור של סלוט 1אולי יש כמה גרסאות אני לא בטוחאגב מישהו יכול להביא שני תמונות השוואתיות של הכרטיס? (אני אישית מתפלא שעוד לא עשו או שפשוט לא מצאתי השוואה 1:1 בין ה GT של אלברטון ל U ונסיוני המהרה וכו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.