פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אצלי זה ככה: השמאלי האחורי והקדמי משמיעים את הערוץ השמאלי והימניים את הערוץ הימני.. אז אם כך, אין שימוש לPROLOGIC II וכל החבר'ה האלה
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים בפרולוג'יק משתמשים כשיש פרולוג'יק.פרולוג'יק זאת שיטה של דחיסה שניתן לדחוס 5 ערוצי סראונד בשני ערוצי סטראו. כמובן שהאיכות היא לא כמו בדולבי מקורי.נקביל את זה ל MP3, ל JPG או ל DIVX.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים למה לעזה אי אפשר ברסיבר שלי לשמוע בדולבי ואפשר רק פרולוג'יק........????הTSS-1 האלה משגעים אותי.................!הסבר
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר בפרולוג'יק משתמשים כשיש פרולוג'יק.פרולוג'יק זאת שיטה של דחיסה שניתן לדחוס 5 ערוצי סראונד בשני ערוצי סטראו. כמובן שהאיכות היא לא כמו בדולבי מקורי.נקביל את זה ל MP3, ל JPG או ל DIVX.מה זאת אומרת דחיסת ערוצים? כלומר עושה הדמיה של 5 רמקולים במקום 2?מה זה בעצם עושה? הכפלת ערוצים?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לוקח את מה שיש בערוצים הקדמיים שם אותם לאחוריים גם ככה שתהיה לך הרגשה שהסאונד מסביבך......... אבל בעיקרון זה סטריאו עם הרבה רמקולים
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אה אוקי אז זה בדיוק מה שהולך אצלי... : כנראה שלקנות 5.1 לא משתלם אלא אם כן משחקים במשחקים שתומכים או חולים על סרטים
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים [ltr]the AC97's surround is really really really bad. you do hear the sound through all speakers, but it doesn't sound like surround. I heard it both on Live! and on AC97 and the AC97's surround really sucks.[/ltr]
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים למה לעזה אי אפשר ברסיבר שלי לשמוע בדולבי ואפשר רק פרולוג'יק........????הTSS-1 האלה משגעים אותי.................!הסברמישו?עזרה?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כנראה שאין לך תמיכה בדולבי, זה סוג אחר של מפענח, או שפשוט ניסית את זה בלי דיסק מתאים.(או מקור מתאים)לוקח את מה שיש בערוצים הקדמיים שם אותם לאחוריים גם ככה שתהיה לך הרגשה שהסאונד מסביבך......... אבל בעיקרון זה סטריאו עם הרבה רמקוליםמה פתאום?!?! מה אתה מנחש?!!? זה ממש לא נכון....זה נכון בהדמייה, לא בדחיסה של פרולוג'יק, שהיא מעין דחיסה, לא הבנתי בדיוק איך, אתה מוזמן לקרוא:http://www.dolby.com/consumer/Technologies/
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים AC3=DOLBY DIGITALזה כבר במקור 5 ערוצים.....אז מה זה הפורמט שמדמה לך? פרולוג'יק?ושמישו יענה על השאלה שלי על הרמקולים שלי............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.