פורסם 2004 ביולי 3121 שנים שמעתי לפני כמה חודשים שיוצא סוג חדש של MP3 שהפורמט עצמו בעל 5 ערוצים וזה לא ממיר את זה בעל ייצור ערוצים מלאכותיים.....זה אמיתי או חירבוש?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מעולה, יש איזושהי תוכנה שאני צריך להתקין או משהו לפני כן כדי לשמוע סראונד? אני צריך להגדיר את זה בסרט או משהו?אם כן צריך איזושהי תוכנה, שמות בהחלט יוכלו לעזור.תודה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אבל לבן אם אין רסיבר....תתקין AC3 FILTER(בא ב NIMO PACK, DEFILER PACK ודומיהם)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים יש לי את אותם רמקולים כמו שיש לך (Z560) ואני יכול לשמוע מוסיקה בכל הרמקולים.תנסה ללחוץ על M3D ב"שלט" של הZ560 ואם זה לא עובד אז להוריד AC3 פילטר או משהו כזה
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר הM3D מעפן, הוא מיועד אם יש לך רק אפשרות לחבר את הקדמיים, ניסיתי וזה נשמע מעפןתודה בכל מקרה
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אצלי בכרטיס קול OB שלי אם מגדירים את הרמקולים ל4.1 אז שומעים בכל הערוצים תמיד. אם איזו תוכנת ניגון אתה משתמש (media player או winamp או מה?)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר אני שומע בכל הרמקולים..אני פשוט מתבאס שזה לא סראונד ;Dיש איזו תוכנה שעושה אפקט של סראונד למוזיקה?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים לא. סטריאו זה שני ערוצים. אי אפשר לפצל אותם ליותר משני רמקולים ובשום רמקול אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר ראיתי שרשום שה Z680 (הסט 5.1 של לוג'יטק) מפצל את זה - עושה הדמיה של DOLBY אפקט סראונד כזה
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים לא. סטריאו זה שני ערוצים. אי אפשר לפצל אותם ליותר משני רמקולים ובשום רמקול אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך.בטח שאפשר.בדיוק כמו שאתה יכול לשמוע מונו ב 2 רמקולים, ולא רק בשמאלי, כך אתה יכול לשמוע סטראו ב 5 רמקולים, ולא רק בקדמיים.אתה רק צריך איזשהי תוכנה(שיכולה להיות במקור[מחשב\DVD\.....] או בהגברה[רסיבר, מגבר....] ).בקשר לזה שזה מוריד איכות, זה אולי ייתכן, אבל ניתן לעשות את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים תקרא טוב את מה שאני אמרתי ומה ש Blatty Boy אמר.אפשר להשמיע סטריאו ב"סראוונד" אבל זה בעצם יהיה סטריאו X2 (ב4.1). אי אפשר שהרמקולים האחוריים ישמיעו משהו 1 והקידמיים ישמיעו משהו אחר
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אז מה בעצם עושה המערכת 5.1 של לוג'יטק עם הDOLBY? רק מכפילה את STEREO? :
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים תשמע היא לא יכולה להמציא ערוצים נוספים, היא יכולה מקסימום ליצור רוצים חדשים מתוך הערוצים הקיימים.בעצם היא פשוט משמיעה לך את הסטראו מכל הרמקולים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.