פורסם 2004 ביולי 3021 שנים הרי MP3 הם מוקלטים בסטריאו ולא תומכים, והמשחקים הקיימים שמשתמשים בסראונד אמיתי הם מיעוט רציני..ומה שנשאר זה סרטי DVD...וגם הם בד"כ בAC3 :
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מה ז"א? AC3 זה DOLBY DIGITAL. יש 5 ערוצים בסרטים ובהרבה משחקים. במיוחד שמשחקים שיש בהם יריות ופיצוצים וכו'..וב MP3 אתה יכול לשמוע מכל 5 הרמקולים שזה מאוד נחמד.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אם יש לך משהו שבעצם ייצור ערוצים נוספים משני ערוצי הסטראו אתה יכול לשמוע בכל הרמקולים.זאת יכולה להיות תוכנה או בהגברה אם יש לך(תוכניות סראונד למיניהם של רסיברים שונים).לדוגמא, אצלי הרסיבר שולח את האות הימני לקידמי ימני ולאחורי ימני, ואת השמאלי גם כן לקדמי ולאחורי.לסנטר הוא שולח את שניהם ביחד משולבים באיזשהי צורה.זאת רק אחת מהתוכניות(רק עם זאת אני שומע מוזיקה).
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים כמו שרייזור אמר, יש הרבה שיטות לזה שהמפורסמת בהם היא PROLOGIC II . זה ממש נחמד כי המוזיקה ממלאת את כל החדר מכל הכוונים.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים תראה, לי יש בבית 4.1 (creative inspire 4400) ואני מאוד מרוצה מהם. אפשר לשמוע שירים מכל הרמקולים (וזה פשוט נשמע טוב!) דבר שמאוד מוסיף, שלא לדבר על המון משחקים (רוב רובם של החדשים) שיש בהם סאונד היקפי. כל הדברים כאן נאמרים מניסיון.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר וואלה בתור חובב מוזיקה מושבע (במיוחד רוק ומטאל) זה נשמע מעניין... 8) זה מעצבן שLOGITECH הוציאו אחרי שנתיים מערכת סראונד אמיתית מאוד דומה למה שיש לי עכשיו, רק ששלי 4 רמקולים שלא תומכים ואין להם מגבר וסראונד אמיתי..יש לי GAME THEATER XP לא חבל?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא ממש משנה כי הציפ בכרטיס קול בד"כ תומך ב 5 ערוצים ואתה יכול לעשות הכל בעזרתו דרך תוכנה. אתה לא חייב מגבר שתומך בכל הדברים (שגם הוא עושה את זה דרך אגב דרך ציפ).יש לך 4 +באס? אם כן אז יש לך 4.1 וזה גם מתאים ונחמד. ההבדל יהיה שהדיבור לא יבור מהסנטר כמו ב 5.1 כי אין לך סנטר.ו QTEC - ממה אתה חושב שאני מדבר, מתוך קריאת טרדים בנושא?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר שמתי לב שהמוזיקה יוצאת מכל הרמקולים אבל זה לא נשמע מיוחד...יש דרך תוכנה כלשהי לעשות אפקט סראונד?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר יש לי Hercules Game Theater XPו Logitech Z560 4.1(מערכת בומבסטית יחסית למערכת מחשב)
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים 1) לא מכיר את הכרטיס קול הזה. יש לך לינק? לא באה איתו תוכנה? כמה יציאות יש לו?2) לא מכיר את הלוגיטק אבל איך הם מחוברים לכרטיס קול?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא ממש משנה כי הציפ בכרטיס קול בד"כ תומך ב 5 ערוצים ואתה יכול לעשות הכל בעזרתו דרך תוכנה. אתה לא חייב מגבר שתומך בכל הדברים (שגם הוא עושה את זה דרך אגב דרך ציפ).יש לך 4 +באס? אם כן אז יש לך 4.1 וזה גם מתאים ונחמד. ההבדל יהיה שהדיבור לא יבור מהסנטר כמו ב 5.1 כי אין לך סנטר.ו QTEC - ממה אתה חושב שאני מדבר, מתוך קריאת טרדים בנושא?טוב מאוד שאתה מדבר מניסיון. אני פשוט לא מבין למה מפריע לך שאני כותב שאני אומר את מה שאני אומר מניסיון.כתבתי את התגובה שלי בלי שום קשר אליך או אל תגובתך.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מצטער על החטיפה אבל...יש לי מערכת 4.1 של eacan כאשר המגבר של הרמקולים הוא גם הבס...היציאות האחוריות מחוברות ל-line out והיציאות הקדמיות מחוברות ל-front בכרטיס קול...אני שומע מוזיקה דרך ארבעת הרמקולים, אבל איך אפשר לעשות את המוזיקה בסראונד כמו שאמרת ?הכרטיס קול הוא ac97 (בעעעעע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.