עבור לתוכן

שאלה בנוגע למפרט ב-3700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קודם כל, תתחדש..

שנית, המפרט שלקחת אופטימלי לתקציב שנתת, ואמור להריץ משחקים טוב מאד. בקשר לשני המשחקים שהזכרת, לגבי דום 3 עושה רושם שאפילו כרטיסים שעולים כמו כל המחשב שלך יתקשו להריץ אותו בהגדרות גבוהות..במידה ולא תעלה על רזולוציה של 1024X768 והגדרות Medium, דום 3 אמור לעבוד טוב מאד.

לגבי HL2, עושה רושם שמנוע המשחק יותר "קליל" מזה של דום 3, ולכן נראה לי שהוא יעבוד לך יפה גם בהגדרות High בצורה טובה, אבל צריך לחכות שהמשחק יצא בשביל לראות..

פורסם
  • מחבר

הממ אוקי, תודה JC :)

פורסם

המפרט שלך יריץ משחקים טוב מאוד. הרבה יותר טוב מ 98% ממחשבי המשחקים בארץ. אל תגרר לבהלה המיותרת מ DOO3.

והכי חשוב, תתחדש ותהנה ;)

פורסם

קודם כל, תתחדש..

שנית, המפרט שלקחת אופטימלי לתקציב שנתת, ואמור להריץ משחקים טוב מאד. בקשר לשני המשחקים שהזכרת, לגבי דום 3 עושה רושם שאפילו כרטיסים שעולים כמו כל המחשב שלך יתקשו להריץ אותו בהגדרות גבוהות..במידה ולא תעלה על רזולוציה של 1024X768 והגדרות Medium, דום 3 אמור לעבוד טוב מאד.

לגבי HL2, עושה רושם שמנוע המשחק יותר "קליל" מזה של דום 3, ולכן נראה לי שהוא יעבוד לך יפה גם בהגדרות High בצורה טובה, אבל צריך לחכות שהמשחק יצא בשביל לראות..

אם הוא יעשה OC למעבד ל 3200 (2200MHZ) אז הוא יוכל להריץ את דום בכיף על High וAF X8 ב45 -50  פריים (יותר מספיק  ) כך שאולי יהיה אפשר להוסיף AAX2

HL2

א. הוא המשחק של ATI כך שהוא אמור לרוץ טוב

ב. הוא אמור להיות יותר קל מ DOOM 3 כך שלא אמורה להיות בעיה

פורסם
  • מחבר

חח תודה אינטגרל.. הסרת דאגה מיותרת מליבי ;)

יום טוב לכולם

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה :)

איך אדע שהמערכת יציבה/לא יציבה במפרט עם רדאון 9800 עם הספק של ה300w ?

פורסם

תשמע, לא יודע מה להגיד לך. יש פה אנשים שמבינים שאומרים שזה יכול להחזיק את זה בגדול מנסיון. לתת לך ביטוח אני לא יכול.

פורסם

ספק 300W איכותי של HEC אמור להספיק. עברו תחת ידי שני מחשבים עם רדאון 9800 פרו וספק ג'נרי(לא בהמלצה שלי..), והכל עבד ועובד יפה עד עצם היום הזה..הספק המדובר של HEC יותר טוב ויציב בכל קנה מידה מכל ספק ג'נרי שתמצא, ולכן אני כמעט בטוח שלא יהיו לך בעיות איתו.

צריך לזכור שהמערכת שנבנתה כוללת בס"ה צורב DVD והרדיסק אחד. אין לדעתי כמעט ושום סיכוי שספק HEC איכותי לא יחזיק מערכת הכוללת כ"כ מעט רכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים