פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר השאלה המתבקשת היא... למה אם כך זה לא קרה לפני כן ולמה זה לא קורה לכל היסטינק??? כנראה שיש עליהם ציפוי מיוחד עם מכירתם והוא יורד עם הזמן. השאלה היא אם אפשר להשיג ציפוי כזה, ובגלל זה רציתי לפנות לTR "אתה הבנת את זה ברוך?"
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מי הכניס לך לראש שיש להם ציפוי?לגופי קירור של הPentium1/2 ויש כמה של P3 שמגיעים עם ציפוי שחור על אלומיניום.נחושת לא מצפים.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר בני אם אין ציפוי אז למה הגופים לא מתחמצנים בשניות?ה-slk600 שלי מתחיל להתחמצן שניות אחרי ההברקה שלוואחרי מספר דקות כבר רואים הבדל מהותי.למה לגופים חדשים זה לא קורה?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה סימן שלא באמת הורדת קת הקורוזיה.בשביל שתיווצר קורוזיה צריך מסה מסיומת של מים\אוויר שיגיעו במגע עם הנחושת.המסה הזאת מתקבל בד"כ לאחר מספר חודשים\שנים, תלוי מאוד במאורר שעל הסינק.לי יש SLK800A וגם עליו יש הרבה קורוזיה.אני לא חושב שיש לך מה לדאוג
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים wtf?אז למה אם כך משתמשים בבלוקי נחושת לקירור מים? הרי זה מתבלא ממש מהר מהמגע השוטף עם המים לא ? למה אין משתמשים באלומיניום? (חוץ מהולכת החום)
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אני חושב דווקא שקורוזיה של נחושת זה כתוצאה מאוויר ולא ממים אבל אני לא סגור על זה....
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אפשר לעשות לסינק "לאפינג" , זה בעצם שיומש בשיוף ושמן כדי להחליק את הבסיס וכיבול לשחזר אותו, מישהו עשה את זה בפורום לא מזמן (אני לא זוכר כרגע מי) וזה יצא ממש טוב, כמו חדש.בכל אופן שווה לנסות, אחרי הכל הסינק הנפלא הזה עדיין עושה את העבודה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים קורוזיה נגרמת כתוצאה מהתחמצנות כלומר התרכבות עם חמצן לכן היא קוראת גם במגע עם אויר וגם עם מים עם מים יותר בגלל שהמסה בד"כ יותר גדולה. במערכות קירור מים יש חומרים שמוסיפים למים שמפחיתים משמעותית את הקורוזיה.
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים מחבר אפשר לעשות לסינק "לאפינג" , זה בעצם שיומש בשיוף ושמן כדי להחליק את הבסיס וכיבול לשחזר אותו, מישהו עשה את זה בפורום לא מזמן (אני לא זוכר כרגע מי) וזה יצא ממש טוב, כמו חדש.בכל אופן שווה לנסות, אחרי הכל הסינק הנפלא הזה עדיין עושה את העבודה.אתה יכול להרחיב בבקשה?איך בדיוק לעשות לו "לאפינג"?אתה יכול אולי לברר בשבילי מי מהפורום עשה את זה?נדב
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים היי, נדברציתי להראות לך את רמת הניקוי/שיוף של המשחה WENOL שהורידה את חימצון/עובש מהSLK600 שליהאיכות טיפה ירודה, אבל הוא נוצץ במציאות![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אתה יכול להרחיב בבקשה?איך בדיוק לעשות לו "לאפינג"?אתה יכול אולי לברר בשבילי מי מהפורום עשה את זה?נדבאני לא זוכר מי עשה, זה פשוט שיוף של הסינק עם כמה נייר זכוכית ברמות שונות, ולבסוף שימון בעזרת WD40 שיביא להחלקת המשטח ויביא לו בקר, ושכבה חלקה כמו חדשה ונטולת קרוזיה, זה עשוי לעזור לטמפ' אני מניח.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים היי, נדברציתי להראות לך את רמת הניקוי/שיוף של המשחה WENOL שהורידה את חימצון/עובש מהSLK600 שליאיפה אפשר לקנות את החומר הזה?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יש עכשיו פרסום גדול בטלווזיה על מוצר שמנקה הכל לא זוכר של איזה חברה פשוט צריך להסתכל בערוץ 2.זה מנקה נחושת גורם לה להראות חדשה. הראו את זה על מטבע של חצי שקל אני חושב.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר טוב אני אסתכל...מעניין אם זה גם שומר על הגוף קירור מפני התחמצנות נוספת...אם מישהו יודע משהו על החומר הזה- שיכתוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.