עבור לתוכן

עזרו לי !!! בעיה של התקנת ווינדוס

Featured Replies

פורסם

@!?@#!#@!#@!#!@#@!

אני והמזל שלי!@#

אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G.

העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כתוב שם אבל זה אמר שאם זה קורה עוד פעם כשאני עושה ריסטרט אז לעשות VIRUS SCAN או לעלות את ה CHKDISK אבל אין לי מושג איך לעשות את זה.

אני עכשיו פה אצל חבר, הורדתי את ה BOOT DISK של XP מהאתר של MICROSOFT והעלתי את זה ל-6 דיסקטים, אני אחזור הבייתה לנסות לפרמט אולי זה יעבוד.

חבר שלי יתחבר יותר מאוחר בשבילי כדי לראות מה עניתם לי, מה אתם חושבים אני צריך לעשות אם זה לא יעבוד עם ה BOOT DISK?

תודה מראש :'(

פורסם

לא ממש הבנתי מה בדיוק אתה רוצה או מה בדיוק קרה

אחרי שסיימת לפצל ועשית Restart

ה Windows עלה כרגיל?

אם אתה רוצה לפרמט

תכניס דיסקט Boot כמו שציינת ואז תפרמט

איזה Windows זה דרך אגב?

פורסם
  • מחבר

Windows XP!

בקיצור יש לי הודאת שגיאה כשאני מנסה לעלות את ווינדוס לא משנה באיזה מצב אני מנסה לעלות (Safe mode.. previous config that work).

מישהו שבאמת מבין יודע למה זה קרה? והאם יש מצב שזה הרס לי את ההארד דיסק? תודה מראש

פורסם

זה לא הרבה מידע

מה כתוב בהודעת שגיאה?

ממה שרשמת אפשר להבין שהעלית תהתקנה דרך מערכת הפעלה שכבר מותקנת ,עדיף לארגן בביוס שיעשה בוט מהסידירום/צורב ואז לשים תדיסק בפנים

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה "בסדר", הצלחתי לפרמט והתקנתי ווינדוס והכל היה סבבה.

אחרי שהתקנתי את הדרייברים של החומרה והכל והאינטרנט עבד פתאום הכל החל לזוז לאט, דברים לא נפתחו, ה CPU USAGE היה על 100 אחוז לא זז, היו לי מלאאאאאאא דברים שאין לי מושג מה הם ב PROCESSES.. כיביתי ופתחתי את המחשב אולי 50 פעם אם לא יותר, ניסיתי לסגור PROCESSES שאני לא מכיר, כלום לא עזר.

היום בבוקר פירמטתי שוב ועכשיו אני כותב פה.. כרגע הכל עובד סבבה אבל אני מפחד שזה יחזור להיות כמו שזה היה מקודם.. תראו לקחתי תמונה של ה PROCESSES שיש לי עכשיו, תגידו לי מה אתם חושבים:

http://planet.nana.co.il/elixir3/bbb.JPG

וכל הזמן גם נפתחות לי הודעות בסגנון של זאת:

http://planet.nana.co.il/elixir3/msg.JPG

בבקשה תעזרו לי אני אודה לכם מאוד!! 8)

פורסם

עידכנת את ה WIN?

יש לך אנטי וירוס?

פורסם
  • מחבר

אין לי אנטי ווירוס ואני לא יכול לעדכן את הווינדוס כי האינטרנט בקושי זז אם בכלל.

עכשיו עשיתי ריסטרט, מקודם ה EXPLORER הגיע בסביבות ה - 70,000 MEM USE.. עכשיו זה 21,000.

פורסם

התקנת וינדוס, לא היה לך שום עידכון אבטחה וחטפת כמה וירוסים.

הכי טוב בשלב זה שתתחיל מחדש, ותפעיל את הפיירוול של וינדוס לפני שאתה מתחבר לאינטרנט.

כאשר הדבר הראשון שאתה עושה אחרי שהתקנת את הוינדוס זה windows update.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה אומר לי בעצם זה לפרמט שוב פעם? :-\

ה FIREWALL של ווינדוס נמצא ב NETWORK CONNECTIONS < LOCAL AREA CONNECTION > ADVANCED ?

והאינטרנט שלי זז ממש לאט.. בערך 5KBPS, אתה חושב שזה בגלל הווירוסים? כי אם לא יקח לי 10 שעות להוריד את העדכונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים