עבור לתוכן

איך המפרט הבא מ- K.S.P?

Featured Replies

פורסם

אכן מפרט מנצח  :). אני רק הייתי מציע להחליף את הספק במשך הזמן, כדי שתוכל לעשות OC גם לכרטיס מסך (שאפשר ד"א להפוך

אותו דיי בקלות ל 9800XT, שטוב בהרבה מ9600) ולחכות לHL2 וDOOM3  :D .

וד"א *שים לב* אם תשלם במזומן זה אמור גם לעלות פחות, וככה תוכל תחסוך עוד קצת.

פורסם

זה KSP, זה כבר מחיר מזומן שטרות

פורסם

Total price + system assemly 4970 ¤

for payments 12 X 452 ¤

אממ.. כאן כתוב שזה בתשלומים ::)

פורסם

חחח... טריק מספר 37 של KSP... תחשב ותראה. ב 12 תשלומים זה משהו כמו 10% יותר.

פורסם

המחיר ב-KSP הוא למזומן שטרות. תשלום עם כרטיס אשראי = ראשון 2.5%, כל תשלום נוסף עוד 0.6%.. 12 תשלומים יוצא 9.1%..

זו העמלה של חברת האשראי שהם לא יכולים לספוג.

בכל מקרה הם מציינים את זה במחירון שלהם.

פורסם

לא אמרתי שהם מרמים, ולא אמרתי שהם לא צריכים לגבות כסף על תשלומים. אבל מן הראוי שיהיה כתוב ליד המחיר שזה מחיר מזומן שטרות כי אחרת זה מבלבל (ואני לא רוצה להגיד מטעה) כפי שראית.

פורסם

:P - לא יפה.

ואם תשימו לב, המחירים בזיגזאג, הם לכרטיס אשראי ואם תחליפו למזומן המחירים יורדים יחסית משמעותית !

עריכה: ההודעה ה 500 שלי ;D (איזה ספאמר ^_^ )

פורסם

לא אמרתי שהם מרמים, ולא אמרתי שהם לא צריכים לגבות כסף על תשלומים. אבל מן הראוי שיהיה כתוב ליד המחיר שזה מחיר מזומן שטרות כי אחרת זה מבלבל (ואני לא רוצה להגיד מטעה) כפי שראית.

וזה בדיוק מה שכתוב לך בגדול ובמפורש בצד בו אתה מרכיב את המפרט.

כל חנות זכאית להציג את המחירון שלה כראות עיניה.. הם נותנים לך את המחיר גם למזומן וגם ל-12 תשלומים אוטומטית..

אם אתה לא שם לב לפרטים זה אכן קצת מטעה, אבל לרוב האנשים אין את הבעיה של לשלם במזומן בכל מקרה, והתוספת מחיר ישנה בכל החנויות.

פורסם

BIODOME,

רק שלא תתחיל להזדהות יותר מדי עם המערכת, אחרת נאבד אותך...... ;)

פורסם

dont worry

אני לא חושב שאני אחזיק שם יותר מדי זמן...

הלוואי והייתי יכול למכור רק לאנשים מהפורום.. :)

פורסם

באסה להתמודד עם קהל שרוצה מחשב למשחקים עם פרסקוט ו 5200 במחיר מציאה.

יש לי חבר ילדות שעשה רשתות למפעלים גדולים, כולל המחשבים, שרתים..הכל. לחצו עליו בשכונה שלו אז הוא גם מכר לשוק הפרטי. הוא היה חוטף חום מזה שהיה יותר קל לשכנע מפעל לקחת רכיבים יותר איכותיים למאות מחשבים מאשר לשכנע איזה ילד עם אבא "חכם" לא לקחת לוח של PCPARTNER. היו חושבים שהוא מנסה לדפוק אותם. אחרי שקנו איזה מחשב מאפן חשבו שקנו גם אותו (את חבר שלי) 24 שעות ביממה ללא תשלום. בסוף נמאס לו והפסיק למכור לפרטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים