עבור לתוכן

עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100? (חוץ מהעיצוב וגודל הLCD...) יש בכלל הבדל?

פורסם

בבקשה: השוואה

פורסם
  • מחבר

מסך ה2.5 אינטש של הW1 הוא טוב מבחינת הגודל אבל הוא יבזבז הרבה מהסוללה, נכון?

פורסם

לא בהכרח,

אני יותר דואג בכיוון של שריטות :o, כאמור מסך גדול (ענק) וקל לשרוט אותו. ::)

פורסם
  • מחבר

עוד חיסרון בW1 הוא זה שהיא עובדת על סוללות ניקל-מטאל שהן בעלות אפקט הזיכרון. ואילו הP100 עובד על סוללות ליתיום יון שהן יותר טובות וללא אפקט זיכרון...זה גם שיקוללא קטן וחבל שסוני שמו סוללות ניקל מטאל בW1...

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה אני מתקדם לעבר קניית מצלמה דיגיטאלית ראשונה... :)

אני מחפש מצלמה בתקציב בינוני (2000-2500 ש"ח) שתפיק את איכויות הצילום הכי טובות שאפשר...

אני לא מבין בכל הדברים והכיוונונים של הצילום ולכן אני לא צריך יותר מידי כיוונים ידניים.

אני לא יודע על איזה חברה הכי טוב ללכת? אומרים שקנון הכי טובות ואני חשבתי אולי ללכת על סוני...? ???

אני ממש לא יודע מה לבחור, וזה ממש מבלבל...

אני רוצה שמצלמה שלי תהיה כמה שיותר קומפקטית עם עיצוב יפה ותפיק את איכות הצילום הטובה ביותר שאפשר...(זום X3-5 יספק אותי...)

חשבתי על מצלמות של 4-5 מגה פיקסל... אולי הסוני T1 או הW1 או אולי הקנון S50? מה אתם אומרים?

שבוע הבא אני נוסע לאילת אז יש לי אפשרות לקנות שם (אולי יותר זול...) או שיש לי אפשרו גם להביא מארצות הברית...

אני לא צריך שתפרטו לי יותר מידי (למאות שזה לא יהיה רע... ;)) אלא בעיקר תרשמו איזה דגם כדאי לי לקנות. אשמח אם גם תביאו קישורים לביקורות והצעות... :D

תודה לעונים!!! ;) (אל תתחילו להגיד לי להריץ חיפוש כי אני כבר ניסיתי ולא מצאתי את כל התושות וההמלצות שלהן אני זקוק.

פורסם

מה עם הסוני DSC-V1?

פורסם

דבר ראשון, יכולת לשאול את השאלה הזאת בנושא שפתחת כאן - מה ההבדל בין הסוני W1 לסוני P100?

כאמור, אין צורך במספר נושאים כאשר השאלה הגדולה של "איזו מצלמה לקנות" עומדת בשני הנושאים.

אי לכך, אני מאחד את שני הנושאים.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי לגבי המלצה לקניית מצלמה דיגיטאלית לא קשורה לנושא מה הם ההבדלים בין הP100 לW1....

בשאלה של ההבדשים בין הP100 לW1 שאלתי בסך הכל מה הם ההבדלים ולא ביקשתי שום המלצה לגבי מצלמה...כמו כן, שני הדגמים הנ"ל הם לא ממש לא הדגמים היחידים אשר בינהם אני מתלבט ולכן הנושא הנ"ל לא ממא כלל את השאלה שלי "המלצה לגבי מצלמה דיגיטאלית"....

בכל מקרה....לא משנה.. :-\ ;)

אשמח אם יענו לי לגבי ההמלצה לקניית מצלמה דיגיטאלית... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים