פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן...מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)???הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים רוב הסיכויים שזה לא בגלל הג'אווה.תמחק קבצי אינטרנט זמניים ובנוסף לכך תמחק עוגיות.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר רוב הסיכויים שזה לא בגלל הג'אווה.תמחק קבצי אינטרנט זמניים ובנוסף לכך תמחק עוגיות.איך אתה יודע שזה לא יכול להיות בגלל ג'אווה??? כי החלון שלא נפתח לי בלינק כתוב שזה javascriptובקשר למחיקות..אין מה למחוק זה ווינדוס חדש רק התקנתי אותו. winxp pro
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים למה לא ציינת שרק עכשיו התקנת ווינדוס מחדש?זה היה משנה את התגובה שלי...תתקין ג'אווה.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר תודה על העזרה חברה...התקנתי את מה שהוא נתן עשיתי ריסטרט..עדיין לא עוזר :'( :'( :'(אוווף...איזה התקנים צריך לאתר??? יש לי פלאש...המממ...התקנתי עכשיו ג'אווה...מה עוד לדעתכם?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא אוטומט,אתה צריך לסמן java logging enabled בadvanced בהגדרות של אינטרנט אקספלורר
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר זה לא אוטומט,אתה צריך לסמן java logging enabled בadvanced בהגדרות של אינטרנט אקספלורר אין לי כזה דבר...יש לי משהו בjava בשם הזה: use java 2 ...<for applet< וזה כבר מסומן... אולי חסר לי משהו שאני צריך להוריד? ???
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אם התקנת תjava אז צריך להיות לך,אולי התמונה שצירפתי תעזור[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר אם התקנת תjava אז צריך להיות לך,אולי התמונה שצירפתי תעזורתודה על התמונה והעזרה אחי.אבל לא אין לי את מה שהראת ...והדבר היחיד שהתקנתי זה הלינק שנתנו לי פה...אולי יש משהו אחר להתקין?? :'(
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אין משו אחר,בסוף ההתקנה זה שואל אם להפעיל מחדש...אם לא הפעלת מחדש זאת הסיבה
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים זה לא אוטומט,אתה צריך לסמן java logging enabled בadvanced בהגדרות של אינטרנט אקספלוררנסה את זה - לך להגדרות של הדפדפן (tools-->internet options--> advanced) ותלחץ שם restore defaults.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר נסה את זה - לך להגדרות של הדפדפן (tools-->internet options--> advanced) ותלחץ שם restore defaults. תודה אחי...אבל לא עזר. טוב נראה שאני יצטרך לוותר על לגלוש ב gamer.co.il :'( נו טוב,יש לי את האתר האהוב עליי MSDN
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים תודה אחי...אבל לא עזר. טוב נראה שאני יצטרך לוותר על לגלוש ב gamer.co.il :'( נו טוב,יש לי את האתר האהוב עליי MSDN אל תהיה קוויטר תמשיך לנסות! יש לך במקרה פיירוול (לדוגמה זון אלארם פרו) שחוסם סקריפטים או חוסם פופאפים (לדוגמה הסרגל של גוגל) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.