עבור לתוכן

מי שרוצה לחייך, שיכנס - נוסטלגיה ב HWZone ...

Featured Replies

פורסם

למה?, גם לי היה מחשב בגיל 6,

למרות שלא הכי הבנתי במחשבים, אבל עדיין היה

• תגובות 58
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קיבלתי אותו בתקופה שכבר היה 486...

ושיחקתי בו סתם לכיף שהיה לי כבר 486 אבל עדיין נחמד לשחק אל כזאת נוסטלגיה וחבל שזרקתי :-\

פורסם

המחשב לא היה שלי, הוא היה של אבא כמובן.

אז לא ידעתי אפילו מה זה XT או 386.

אני רק זוכר שהיה לי את הבלוק הזה(שהיו בו מסך ומקלדת מובנים) ושיחקתי עליו משחקים.

עכשיו שאלתי את אבא שלי והוא אמר שזה היה ה PC הראשון.

אחרי זה גם היה 286 386 46 ואז הפנטיום 1 הפינתי של פקרד בל 8)

פורסם

אני הייתי הילד הראשון בשכונה שהיה לו XT עם 2 (!!!) כונני 360K!!!!

כזה שלא צריך להוציא את הדיסקט של הדוס 1.2 כדי להכניס את הדיסקט של פאקמן או סוחר הים... פשוט לוחצים b: ואז ENTER

פורסם
ועד עכשיו IBROW לא למד לצטט כמו בן אנוש

תתפלא

פורסם

LOL!!!

זה מה שניסית לעשות:

ועד עכשיו IBROW לא למד לצטט כמו בן אנוש  :-\

פורסם

ת'אמת שגם לנו היה XT וגם לבן דוד שלי...

את שלנו מסרנו כשקנינו את הפנטיום 100 המהולל (לתקופתו) וחשבתי שאני לא יצטרך זבל כמו ה XT.... יו איזה טעות... :P

בן דוד שלי פירק את ה XT שלו בשביל פרוייקט באלק' :-X

אחרי מאמץ רב הצלחתי להשיג לי XT לפני איזה שנה-שתיים, אבל אין לו ספק ואין לי מושג אם הוא עובד כי לא ספק AT ולא ATX מתאימים...

אגב אני כן זוכר את התקופה של ה XT למרות שאני רק בן 18 ואפילו בן דוד שלי מספר לי שהייתי משחק סנוקר במחשב בגיל 3 בזמן שישבתי לו על הברכיים... הוא היה בהלם חחחחח....

בכלל אני מאוהב במכונות כאלו ודברים עתיקים. יש לי פה "מחשבון" עתיק שעושה רק כפולות של 13 מרוב שהוא חלוד, משהו שנראה כמו שילוב של מכונת כתיבה עם אופנוע...

פורסם

אני בעל כרטיס Ti4600 עד היום אני מצטער שלא לקחתי את ה- Readon 9800/9700Pro שהיה יותר זול...

אתה בטוח ? אם ככה זאת באמת פשלה.. (גם אני קניתי 4600Ti).

פורסם

גם אני בהתחלה חשבתי לקנות 4600 אחרי זה חשבתי לעצמי למה עדיף לחסוף 500-600ש"ח ולקנות 4400 של MSI!!

אז יש לי גם 4400 אם VIVO של MSI ואני לא מצטער שקניתי למה להצטער?? אני לא מבין אנשים אתם קונים כרטיס מעולה לאותו זמן תהיו שמחים

גם אני היום אם 9700פרו והוא ישן כבר ולא חזק כמו כרטיסים אחרים X800,6800 אבל אני לא מצטער כי אין אל מה!!

הוא משרת אותי טוב מאוד וככה גם 440 ששירת אותו שנתיים!!! ;)

פורסם

אני הייתי הילד הראשון בשכונה שהיה לו XT עם 2 (!!!) כונני 360K!!!!

כזה שלא צריך להוציא את הדיסקט של הדוס 1.2 כדי להכניס את הדיסקט של פאקמן או סוחר הים... פשוט לוחצים b: ואז ENTER

לא הייתה יכול לשחק סוחר היום בלי שני כוננים, כי היה צריך לשים הדיסק הראשון בכונן A והשני בB....

פורסם

פתאום לכל בן 17 פה היה XT?

מעניין.

אני בטוח שאתם מתבלבלים בין 286/386/486 ל-XT.

(BigDickBastard לך אני מאמין, אם כי מחשב בגיל 6? נשמע קצת ביזארי)

אמנם אני לא בן 17, אלא בדרך הנכונה ל20, אבל אני גם זוכר את הXT שהיה לי כשגרנו בארה"ב ואח"כ עשינו לו עליה.

אם אתה לא מאמין, הטלויזיה בחדר של הורים שלי יושבת עליו (מכוסה כמובן)

היה לי גם אטארי2600, אגב.

פורסם

פתאום לכל בן 17 פה היה XT?

מעניין.

אני בטוח שאתם מתבלבלים בין 286/386/486 ל-XT.

(BigDickBastard לך אני מאמין, אם כי מחשב בגיל 6? נשמע קצת ביזארי)

[ltr]actually you're right I got confused with the 486 SX notice I wrote "486 (XT)", I meant SX.

remind me what was the XT. is it the 8088 (20 bit) ?

and I did have a computer when I was 6 years old. how do you thing I got to this level of english ?[/ltr]

פורסם

[ltr]actually you're right I got confused with the 486 SX notice I wrote "486 (XT)", I meant SX.

remind me what was the XT. is it the 8088 (20 bit) ?

and I did have a computer when I was 6 years old. how do you think I got to this level of english ?[/ltr]

;)

פורסם

חברה אתם כולכם ילדים קטנים זה היה המחשב הראשון שלי

שעבד על קסטות טייפ מעפנות והיו לו משחקים מ ד ה י מ י ם (jet set willy) ועוד....

איי היו זמנים... ועד היום (30) אני עמוק בשטויות האלה של המשחקים...

http://www.old-computers.com

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים