עבור לתוכן

תוכנה לבדוק האם PAT מופעל...

Featured Replies

פורסם

אתה יכול להסביר קצת יותר לגבי הנושא ?

פורסם

איך אתה רוצה שקבוצת אדיוטים טמבלים יסבירו לך משהו? אתה לא חושב שאתה רמה קצת מעל בשביל לקבל הסברים על נושאים שונים מאיתנו? ::)

פורסם
  • מחבר

Performance acceleration mode = PAT

זה מצב שקיים בלוחות עם ציפסט 875 ובחלק מלוחות 865 - המשפ את ביצועי המחשב כאשר הוא מופעל.

ב OC מצב זה מתבטל לפעמים והתוכנה נועדה לבדוק אם מצב זה מופעל - ואמורה לתת תמונת מצב יות מדוייקת מ CPUZ.

היא למשל עוזרת לבדוק מצב PAT עם ערכי GAT שונים בלוחות ABIT ועוזרת בבחירת מצב GAT מתאים שפועל יחד עם PAT.

פורסם

איך אתה רוצה שקבוצת אדיוטים טמבלים יסבירו לך משהו? אתה לא חושב שאתה רמה קצת מעל בשביל לקבל הסברים על נושאים שונים מאיתנו?  ::)

אתה חוצפן ומלכלך כאן בפורום .

יש לך משהו לומר לי תשלח אלי בפרטי כמו שעשיתי .

תן כבוד אני כפול ממך בגיל .

פורסם

Performance acceleration mode = PAT

זה מצב שקיים בלוחות עם ציפסט 875 ובחלק מלוחות 865 - המשפ את ביצועי המחשב כאשר הוא מופעל.

ב OC מצב זה מתבטל לפעמים והתוכנה נועדה לבדוק אם מצב זה מופעל - ואמורה לתת תמונת מצב יות מדוייקת מ CPUZ.

היא למשל עוזרת לבדוק מצב PAT עם ערכי GAT שונים בלוחות ABIT ועוזרת בבחירת מצב GAT מתאים שפועל יחד עם PAT.

תודה רבה.

אתה מתכוון לאופציה שבבאיוס - להאצת הזיכרון ?

פורסם

איך אתה רוצה שקבוצת אדיוטים טמבלים יסבירו לך משהו? אתה לא חושב שאתה רמה קצת מעל בשביל לקבל הסברים על נושאים שונים מאיתנו?  ::)

מנהלים ....... אתם לא חושבים שיש פה מקום להעיף את הלוזר הזה שמלכלך פה ??????

מישהו פה שאל שאלה רצינית .... והילד הזה מנסה לקלקל וכמובן גם לא שולט על הפה שלו

montynet

פורסם

צריך תוכנה מיוחדת רק בשביל זה? CPUZ ונראה לי שגם AIDA וסנדרה גם אומרות.

פורסם

דיי דיי תפסיק להגיב בזוגות,זה פתטי.

פורסם

מה יהיה אנשים נחמדים .

בהתחלה לא יחסתי חשיבות מסוימת לפורומים באתר כאן בגלל שאני קבוע בפורומים של OC וחומרה באתרים אחרים .

נכנסתי לכאן לאתר ונרשמתי רק בגלל להוכיח לכם שהמערכת ההיא טובה .

מאז אני מדפדף כאן בפורומים ואני רואה שיש כאן רמה גבוהה מאוד של ידע , רק חבל שישנם כמה פלצנים שמלכלכים .

אז אם לא אכפת לכם שאשאר קצת כאן בפורום - מאוד אשמח - אולי אוכל לעזור לכמה אנשים .... :o

אז מה יהיה ....

לא תניחו לי ?

פורסם

בו נגיד שזה מפצה על איזה אמצעי נגדך  ;)

קבל את זה כהמלצה לחיים..

--עכשיו בחזרה לנושא אני לא רוצה שזה יתגלגל לספאם, תגובות לא קשורות יערכו או ימחקו , זו אזהרה ! --

פורסם
  • מחבר

קודם כל בוא נסכם שקוף מי שילכלך אחרון ! (חוץ ממני - כבר מאוחר מידי - ;D)

עכשיו לעניין:

צריך תוכנה מיוחדת רק בשביל זה? CPUZ ונראה לי שגם AIDA וסנדרה גם אומרות.

כן - אתה צודק אבל המידע שניתו ע"י CPUZ - אינו תמיד אמין - תוכל לעבור על הלינק הקודם שצרפתי ולראות.

לבי AIDA - אין לי מושג אם היא אמינה יותר.

דרך אגב נמצא שלאופציה בביוס אין שום קשר בסופו של דבר אם PAT מופעל - בלוחות ASUS - למרות שאין לי לוח כזה ולא בדקתי.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח יש לך ואיזה שינויים עשית?

פורסם

Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard

שיניתי את מערכת הקירור שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים