פורסם 2004 ביולי 3021 שנים לדעתכם המפרט הזה מאוזן ויחזיק ל3 שנים?http://planet.nana.co.il/stuff1337/pandass.bmp
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אתה צריך קירור למעבד. קח את גרסת הBOX עם הקירור, שעולה 525 ש"ח.כדאי להוסיף עוד 8 ש"ח ולקחת את הDVD של TEAC.אני ממליץ לקחת מארז יותר טוב ומאוורר. קח את המארז הזה, שמגיע עם ספק ART איכותי(צריך ספק כזה לפחות בכדי להחזיק טוב מערכת עם רדאון 9800 פרו).גם על מקלדת ועכבר איכותיים יותר הייתי ממליץ, אולי זה?אתה יכול לוותר על המאוורר 80 מ"מ. יש לך במארז שהבאתי מאוורר 120 מ"מ מצוין.אם תשנה את הרכיבים לאלו שהצעתי לך, המחשב יהיה מצוין למשחקים ושאר דברים, לפחות לשנתיים הקרובות.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מפרט מצויין אך המארז המקורי לא מתאים ללוח (קטן מדי). כמו כן, קח סטיק זכרון אחד כדי לאפשר שדרוג עתידי.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אם אתה קונה את המארז ש JC_Denton המליץ עליו תוסיף עוד מאורר 120 ולא מומלץ לקנות Amd BOx (ההיטסינקים שלהם לא משהו)אני ממליץ על Volcano Silent Boost של TTאו ALX-800 של TR עם מאורר שקט
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים תקנה BOX או שתקנה גוף קירור ....תקנה סטיק אחד זה יוצא יותר זול וזה מאפשר לך הרחבה עתידית של הזכרוןתקח את המקלדת + עכבר של מיקרוסופט זה יותר זול ועדיף (לדעתי)DVD של טושיבהולמה פאן גרד כול כך יקר ? אתה יכול לקנות פאן גרד יפה ב20 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.