עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מצלמה דיגטלית

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים אני משתמש חדש כאן רציתי לקנות מצלמה דיגטלית האופציה שעומדת מולי כעת היא HP 945 עם זכרון של 128MB היא תעלה לי 2000 ש"ח

מה אתם ממליצים האם אפשר להשיג משהו יותר טוב באותו מחיר?

אגב אני מחפש מצלמה עם זום אופטי טוב כי אני אוהב לצלם מרחוק וגם אני צריך מצלמה שתצלם טוב בחושך כי אני מתחיל לצלם תמונות ממועדונים לאתרים שונים .

נא עזרתכם

פורסם

ישנן מספיק מצלמות טובות יותר בשוק.

HP הן אחת המצלמות ההרבה פחות טובות שקיימות בשוק ועל כן על אף שאולי מפחינת מספרים על הנייר היא נראת כזאת אטרקטיבית אתה יודע 5 מגה פיקסל וכ"ד ורק 2000 שקל...

אני ההיתי ממליץ לך או להתפשר במגה פיקסלים או להוסיף כסף ולקנות מצלמה איכותית יותר.

אני לא הכי יודע כרגע במחירים אבל עם תריץ חיפוש פה בפורום וגם באינטרנט בטוח תמצא, בכל אופן אני ממליץ לך על המצלמות של canon בתווך מחיר שלך +/- אני מעריך שאתה יכול ללכת

על Canon A80 שהיא 4 מגה פיקסל או על CANON A75 שהיא 3.2 מגה פיקסל שוב לגבי פרטים עליהם אתה יכול להריץ פה חיפוש בפורם לא פעם אחת דנו עליהן.

לגבי מצלמת 5 מגה פיקסל אם אתה בכל זאת רוצה 5 מגה פיקסל אני ממליץ לך בכל על המצלמה שלי  Canon PowerShot S500 שהיא מעולה רק תג המחיר שלה עשוי ליהיות קרוב יותר ל 3000 שקל.

ועוד דבר קטן וחשוב תקנה תמצלמה מהיבואן הרישמי במקרה שלנו פה קראט ולא מאיזה כל מיני חנויות באינטרנט שמיבאות תמצלמות  באופן אישי כאשר פעמים רבות מדובר במצלמות מחודשות סוג ב' וכ"ד.

פורסם

יש לי CANNON A80, אח שלי שקצת מבין יותר ממני בצילום הסביר לי אתמול דיי הרבה עלייה וגם התסכלנו על מצלמות אחרות ועל מחירים... את ה A80 אתה יכול למצוא היום ב ZAP.CO.IL ב1400 שקל ! שזה מחיר מדהים לפי דעתי, בצילום ידני של המצלמה אתה יכול להגיע לאיכויות מצוינות אם אתה יודע מה אתה... הצילום האוטומטי גם לא כל כך רע.

כמו שהמשורר אמר לך הHP היא מצלמה גרועה מאוד, ובמחיר של 2000 שקל זה יהיה פשוט בדיחה רעה לקנות אותה.

אם אתה מחפש קצת יותר מהA80 יש את ה G5 או ה S500 של CANNON בסביבות ה2600 שקל.

רוב המצלמות הדיגיטליות הזולות יחסית אין להן זום כל כך גדול... בדרך כלל X3/X4, אם זה מספיק לך ואתה לא רוצה לעבור את ה2000 שקל אז לפי דעתי ה A80 תהיה בחירה טובה (וכן אני מנסה להיות אוביקטיבי למרות שאני בעצמי קניתי את אותו הדגם).

אז מה רע בA80 ? כשאין לה אור התמונה יוצאת יחסית מגורענת ואני לא יודע איך בדיוק אתה הולך לצלם במועדון בזמן חשיפה גבוה... כנראה שבמקום כזה אתה תרצה ללכת רק על תמונות עם פלש, במקרה כזה הבטריות יגמרו לך מאוד מהר, המצלמה הזאת אוכלת בטריות בצורה מטורפת ! ככה שאם יש לך תקציב נוסף אולי יהיה חכם לקנות את ה G5 שיש לה בטריות BUILT IN שאפשר לחבר לחשמל ולטעון בלי בעיה (כמו פלאפון), ואולי יש גם אותו דבר לS500 אבל אני לא סגור על זה.

אם אתה רוצה קצת ללמוד יותר:

http://www.dpreview.com - אחלה אתר עם ביקורות מצוינות על לא מעט מצלמות.

פורסם

הוא ביקש מצלמה עם זום גדול,

לכן אמליץ על ה-Minolta Z1 שהיא מעולה למחיר שלה וגם אתה מכניס ב-2000 ש"ח את המצלמה + 256MB + מטען וסוללות נטענות.

אתה יכול לראות תמונה שצולמה ב-Z1 ופורסמה בפורום כאן : קישור

:)

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים על התשובות המהירות , עכשיו אחרי שירדתי מהעניין של ה HP אני רוצה בבקשה למקד את החיפוש שלי , ראיתי את התמונות של מינולטה הן יפות מאד אבל מעניין אותי יותר איך אפשר לצלם איתם בחושך

אני מוכן להתפשר בעניין הזום אבל לא בעניין הצילום בחושך כי רוב הצילום שלי יהיה במועדונים חשוכים , ואני לא אוכל שם לטעון את המצלמה אז G5 תהיה בעיה כי אני צריך לצלם הרבה בשטח

שמעתי הרבה דברים טובים על ה S1 CANON אבל נראה לי שהיא חורגת מהתקציב שלי , יהיה לי קשה לחרוג מ 2000 ש"ח שזה אפילו קצת יותר מדי בשבילי

פורסם

אם בחושך האופציות הכי טובות שלך יהיו מצלמות עם מנורת AF שתעזור לפקס בחושך או אם אתה מוכן "להשקיע" בפיקוס ידני גם זה יעבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים