עבור לתוכן

ססמת כניסת משתמש היכן שמורה ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא

הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.

פורסם

if you have windows XP you can't restore your password

פורסם

Winnt\system32\config\

שם יש לך קובץ בשם SAM

הכל שם.

אל תנסה להעתיק אותו,לפתוח אותו או למחוק אותו כי לא תצליח.

פורסם

אפשר לפרוץ את זה, יש כלים

פורסם

יש תוכנות כמו System Recovery שמוצאות לך כמעט את כל הסיסמאות במערכת..

בנוסף זכורה לי אפשרות בrun-->control userpasswords2 אבל לא זוכר ממש

פורסם

כל דבר אפשר לפרוץ אבל מילת המפתח פה זה זמן.

אם הסיסמא שלו מורכבת ממספר רב של תוים או תוים לא אלפבתים כמו #@!%$^ וכו אז זמן הפיצוח יכל להגיע גם למספר שבועות/חודשים.

פורסם

Start >> Run >> control userpasswords2

זה כלי לחשבונות Administrators בווינדוס בעזרתו ניתן לאפס סיסמאות של חשבונות אחרים או של עצמם, אבל הוא לא מגלה סיסמא שמורה בשום מקרה.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לbrute force

פורסם
  • מחבר

האופציה הזו control userpasswords2 נחמדה אך אני לא בטוח שהיא יכולה לעזור לי,

אני אנסה לתאר את המצב יותר.

קיים מחשב מערכת אקס פי, 3 חשבונות משתמשים בעלי ססמא, אני מגיע למחשב ברגע שהוא עם שומר מסך ולא ניתן להיכנס ללא ססמא

גם בהפעלה של המחשב מחדש. אני רוצה להיכנס למחשב מה אני צריך לעשות ???

פורסם

safe mode

הרבה אנשים לא שמים סיסמא על החשבון של הadmin

פורסם
  • מחבר

תודה.

אך אם תוכל להזכיר לי אייך מעלים ב safe mode אני מרגיש ליימר :-X אבל שכחתי.

פורסם

F8 לפניה העליה של מערכת ההפעלה...

פורסם

לאחי יש לאפ טופ וקרה פעם שהוא שכח את הסיסמא ולא היה מה לעשות...... נכנסתי בסייפ מוד ובמקום החשבון של אחי הופיע אדמינסטור ולא הייתה לו סיסמא אז שיניתי את הסיסמא למשהו ואז הסתדר.......................

פורסם

אתה לוחץ על F8 : ).. כדי הססמא בווינדוס XP שמורה בקובץ SAM, ועוד קובץ אחד. אותם צריך להעתיק ולנסות לפצח עם תוכנה.

יש לנו כאן כמה בעיות :אחת - אתה לא יכול להעתיק את את הקובץ מהווינדוס ישירות וגם לא ב Safe Mod. ולכן אתה צריך להכנס דרך

Dos. אבל מה, אין לנו דוס ב XP (אם כמובן מדובר במע' קבצים של NTFS שכמעט תמיד נמצאת, אם לא שדרגת מ 98).

OK, אתה צריך להוריד את התכנה NTFS Dos - מ www.Google.com, ולהעתיק בעזרתה את הקבצים.

בעיה שתיים - אם אתה תתחיל לנסות לפצח את הסממא בעזרת Brute Force, הדבר יכול לקחת הרבה מאוד זמן כמו שאמר ידידנו Pure Gold.

למה ? מכיוון שאם הססמא היא לא רק מספרים אלא גם אותיות גדולות וקטנות והסימנים מיוחדים. ססמא כמו "H2gPn#4vO " אין כ"כ סיכוי לפצח.

אבל אם הססמא קלה, כמו משהו "41255", או איזו מילה באנגלית כמו watermelon, אז פיצוח של המילה דרך קובץ מילון עם תכנה מתאימה יוכל

למצוא את זה תוך דקות ספורות. (ד"א דרך התכנה אתה יכול גם לקבוע מי מן המשתמשים אתה רוצה לגלות את הססמא, כך שזה יכול גם לקחת פחות זמן)

אם לא תגלה את הססמא תוך זמן סביר, אתה יכול לעשות Reset ל ססמאות. תוכל למצוא כאן מידע והסבר צעד צעד דיי מובן כאן :

http://homepage.mac.com/kevinrose/thebroken3.avi , אבל אני ממליץ להשתמש בתוכנות אחרות (שלא אפרסם כאן, תוכל לשאול בפרטי

ואני אחפש אם אני אזכור את שם ::).. אבל יש תוכנות טובות יותר וידידך ויד ימינך מר.Google , יעזור ;) )

פורסם

ERD Commander או CIA Commander יעשו גם את העבודה, אבל עולות לא מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים