עבור לתוכן

Amd Athlon Xp 3000+ או Xp Mobile 2500+

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333.

כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה.

לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200.

השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.

פורסם

תנסה חח אבל הלוח אם שלך יעצור אותך!!

אני עכשיו אם 2400מה"צ גם 2500+ מוביל אם מכפלה 12X200 עובד מעולה מתח 1.75!! ;D :D

פורסם
  • מחבר

ציפיתי לתגובה יותר עניינית האמת.

המכפלה של המעבד בכלל לא מוצגת אצלי בביוס ככה שאני לא יודע איך אני אשנה את המכפלה איפלו אם היא תהיה פתוחה

פורסם

היה לי לוח כזה... אתה יכול לשנות מכפלה ע"י שינו גמרפים אל הלוח!! יותר נכון זה מן קופסה קטנה כזאת אל הלוח אם 1 ו-0 אתה פשוט משנה לפי איזה מכפלה אתה רוצה...

פורסם

XP 3000+ לא מומלץ בכל מקרה שכן הבדל הביצועים הינו משמעותית נמוך יותר מההשקעה הכספית. המערכת שלך גם לא תעמוד ב-OC שכן גם הלוח וגם הזכרונות יעצרו אותך.

מהו כרטיס המסך שלך?

פורסם
  • מחבר

בקרוב יביאו לי את BFG Gefroce 6800 GT מארה"ב, אבל הוא לא ייתן לי ביצועים טובים אם המעבד יישאר 2100 ויגביל אותו, בגלל זה אני מחפש עכשיו למה כדאי לשדרג ביחס הכי טוב של עלות/תועלת

פורסם

תראה, שיפור גדול בביצועים זה יתן לך(לפי ניסיון) אולם עדין תוכל לקבל משהו טוב יותר מהכרטיס מסך שלך.

תקנה קירור מים למחשב ותעשה OC למעבד הנוכחי שלך אם אתה מעוניין.

פורסם

הבעיה היא שהלוח שלך תומך במעבדים בעלי FSB של 266MHZ, כלומר שלא תוכל לנצל את מעבד מבוסס ליבת בארטון ב-100% עקב רוחב פס קטן יחסית (266 לעומת 333). אך מכיוון שהזכרונות שלך הם 2700 ניתן לבצע OC ולהגיע ל-FSB הרצוי. עליך לקחת בחשבון כי גם מערכת מבוססת מעבד AMD במהירות 2800+ לא תנצל את כרטיס המסך עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

טוב אז איך שאני רואה את זה בינתיים אני אשאר עם המערכת ככה וכרטיס מסך טוב ובעוד 5 חודשים לערך אני אקנה מחשב חדש.

תודה על העזרה.

פורסם

מה יקרה בעוד 5 חודשים?

פורסם

עם אתה הולך על מעבד חדש

חכה איזה חודש

המחירים עכשיו של המעבדים ירדו

וקח את ה

a64 3000 באיזה 900 שקל...

פורסם
  • מחבר

מה יקרה בעוד 5 חודשים?

יום הולדת 18---> כמות כסף מכובדת ביותר. ;D

פורסם

לא הייתי ממליץ לרכוש את המחשב ברגע שמגיע הכסף אלא כאשר יש צורך ממשי בשדרוג וכאשר המערכת הנוכחית כבר לא מספקת ודורשת החלפה.

פורסם

אבל אם המערכת הנוכחית לא מספיקה ואין לך כסף אתה לא יכול לשדרג, לכן הוא צריך לחכות ל"משכורת"..

פורסם

המערכת הנוכחית עם GF6800GT תהיה באמת מעל ומעבר לתקופה הקרובה, גם להרצת DOOM3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים