פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים פרוייקט משובח !!!ח"ח על העבודה!!!באמת אפשר להעיף את ההארד קנו ...(גם אני עשיתי את זה ...)
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים יש לי רעיון שיהיה נחמד תכין שבלונה של-made bymorzkingבקטן ותצבע את זה עם ספריי איפשהומה אתה חושב על זה כדאי או לאא?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים לא יהיה לך בעיות עם הצבע הכסוף ?אני עשיתי צביעה קטנה במארז שלי עם כסף ועם הזמן זה השחיר בגלל שכל הזמן נגעו בזה...עכשיו זה נראה מכוער רצח...תמצא דרך לשמר את הצבע במצב שלו...
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים לא יהיה לך בעיות עם הצבע הכסוף ?אני עשיתי צביעה קטנה במארז שלי עם כסף ועם הזמן זה השחיר בגלל שכל הזמן נגעו בזה...עכשיו זה נראה מכוער רצח...תמצא דרך לשמר את הצבע במצב שלו...יכול להיות שהאיכות של הצבע שהיה לך הייתה נמוכה!?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש לי רעיון שיהיה נחמד תכין שבלונה של-made bymorzkingבקטן ותצבע את זה עם ספריי איפשהוא. חסר לך שם T קטנה.... וזה MoRtZkInGב. אולי, למרות שאני לא חושב כרגע...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר בטח שישאבל אז יראו דרך ה"חלון" את הלמעלה של הסידיע ולא את הגוף קירור של הHC
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים ווואוו יצא ממש יפה , ממש כל הכבוד! והכי חשוב שזה מקוריאני גם חושב שהTt מכער לך את המארז , אולי תצבע אותו בשחור? או כסוף ? ככה הוא יבלוט פחות.
פורסם 2004 באוקטובר 1121 שנים טוב בסדר... ;D אבל בתנאי שמור יעשה משהו נוסף? סתם.. אני לא חושב שיש לו זמן לזה
פורסם 2004 באוקטובר 1221 שנים מחבר א. תודה ב. כן, יש עוד תיכנונים להמשך אבל כרגע אני לא בדיוק שופע בזמן... אולי בחופשה בין הסמסטרים
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים ניראה חמודהמאורר הקטן מקדימה בהחלט מצריך צביעהכנ''ל הגרילוחוץת מזה מה באמת בתיכנון להמשך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.