פורסם 2004 ביולי 2921 שנים להרבה אנשים יש 2 כוננים.. מן הסתם כולם יודעים על מה אני מדבר, איך אני יוצר עוד כונן כזה? כי אני רוצה לשים שם את כל הדברים שאני לא רוצה שיעלמו לאחר שאני מפרמט את כונן C.תודה מראש! ;D
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה ברור מאליו ,לא אמרת לו איך לעשות זאתאתה יכול להשתמש ב partition magic (תוכנה מיוחדת שאתה יכול לפצל כוננים בלי למחוק/לפרמט)או להגדיר בביוס בסדר הboot שהסידירום/צורב יהיה ראשון ותשים תדיסק של הוינדוס בפניםואז ההתקנה של הוינדוס תעלה ומשם תוכל לחלק למחיצות/לפרמט וכמובן להתקין תוינדוס
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר חבר שלי כבר אמר לי איך לעשות את זה, אבל הוא אמר שזה בלתי אפשרי בלי לפרמט את כונן C קודם, אתה באמת חושב שהתוכנה הזאת תעבוד..?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים התוכנה הזאת עובדת טוב מאוד השתמשתי בה הרבה פעמיםאם לא משתמשים בתוכנות מיוחדות כגון partition magic/acronis partition expertאז באמת לא אפשרי ללא פרמוט
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר תודה!יש לי שאלה, איך התוכנה עובדת.. אני בוחר את כל הדברים שאני רוצה להעביר לכונן השני? איך זה פועל?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים תסתכל בקובץ עזרה של התוכנה בשביל איך להשתמשבעקרון אתה צריך למצוא create new partition ואז לבחור מאיזה מחיצה לקחת תמקום ואז לרשום בMB כמה מקום יהיה למחיצה החדשה ,לדוגמא 12248 זה בערך 12GBלפני שאתה מתחיל תכבה תמחשב ותנתק זמנית תכבלים מהכוננים האופטיםכי אם לא אז האות כונן של המחיצה החדשה לא ממש תצא בסדר ABC לדוגמא אם הסידירום D: אז אם לא תנתק תכוננים האופטים המחיצה החדשה תצא E: במקום D: כמו שצריך להיותאני בוחר את כל הדברים שאני רוצה להעביר לכונן השנילא,התוכנה לא נועדה להעתקת קבצים מפה לשם
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים הבאת לו לינק לדמו של התוכנה שאיתו אי אפשר לעשות כלוםתצטרך לקנות את התוכנה המלאה בשביל להיות מסוגל לעשות איתה משהו
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר אממ... הורדתי קראק אז זה כבר לא דמו.וכבר פיצלתי את הכונן.. פשוט כשאני מפרמט לבחור רק את PARTITION C נכון?
פורסם 2004 ביולי 3121 שנים אתה רוצה לפרמט את הכונן שעליו נמצאת המערכת? (וגם ההתקנה של הPM?)... לא ניראה לי שזה חכםבשביל לפרמט את הכונן תשתמש בדיסק ההתקנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.