פורסם 2002 באפריל 2023 שנים הדעה שלי בעיניין זה:הכל כשר חוץ משינוי פיזי של החומרה.כאשר אתה עושה אובר קלוק בתוכנה והכרטיס הולך או המעבד לחברה קשה לדעת העשית אובר קולקאבל שינוי בנגדים בכרטיס זה משהו שלא הייתי נוגע,כנל גם מכפלות נעולות ועוד.רק מעזרת תוכנה או אפשרויות בלוח אם.
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים אני דווקא הייתי מצייר עליו עד שהייתי רואה שהכרטיס לא יכול יותר . heck , הייתי מקצר אותו עם חוט ומלחים את החוט על הכרטיס , ואחר כך צורב לכרטיס ביוס עם שינוי מהירות !
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר הדעה שלי בעיניין זה:הכל קשר חוץ משינוי פיזי של החומרה.כאשר אתה עושה אובר קלוק בתוכנה והכרטיס הולך או המעבד לחברה קשה לדעת העשית אובר קולקאבל שינוי בנגדים בכרטיס זה משהו שלא הייתי נוגע,כנל גם מכפלות נעולות ועוד.רק מעזרת תוכנה או אפשרויות בלוח אם.זה סה"ע עיפרון, לא הייתי ממש קורה לזה שינוי פיזי. מקסימום מוחקים את העופרת עם מחק סטנדרטי ומעמידים פני תם...ד"א - הייתי מנסה את זה רק חודש לפני סיום האחריות - נכון להיום אין שום משחק שדורש אוברקלוק לכרטיס כזה!
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים הייתם מנסים את זה??זה היה לפני שנהאבל אני מכיר מישהו שניסה את זה הוא הגיע לקצב של 330\670
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים טוב שהזכרת לי את זה, אבל האמת אולי הזכרונות כבר לא יוכלו הרבה לפני שהמתח ישחק תפקיד כאן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.