פורסם 2004 ביולי 2921 שנים משחקים שבהם זה כן פועל : NFSU כל עוד שאני לא מפעיל את ה אפשרות מריחה או את האורות שעוברים מהר כשה זה מופעל אז ה קווים (AA) האלה חוזרים raven shield 3 תמיד פועל UT 2004 DEMO תמיד פועל 3dmark 2001 ו03 תמיד פועל לא פועל ב : היטמן 3 tomb raider aod אקוומרק 3 המיקרה ב NFS U ספלינטר סל פנדורה דמו (מדובר רק על AA ) נבדק עם דריברים 4.5 4.6 4.7 אותו דבר כמובן שזה מופעל בדריבר :wink: נוסה גם דרך OPEN GL וגם דרך DX במיקרים שזה לא פעל זה נוסה ב 4 מצבים כדי ליבדוק אם יש איזה שהוא שינוי בתמונה X6 X4 X2 ולא פעיל , איו שום שינוי בתמונה בדריבר 4.7 יש אפשרות של TTA (אם אני א טועה ) נוסה בשני המצבים , אותו דבר נוסה גם ב מס רזולוציות , אין שינוי 1024 X768 ו 1280X1024 עכשיו עוד משהו קטן בכרטיס הקודם שלי 9100 (עכשיו יש לי 9800פרו ) במשחק COD הופעלו ה AA על 4 אבל לא היה שינוי באכות תמונה ואז שיניתי איזה משהוא כמו טרילר ו בלינר וזה הסתדר אבל עכשיו שיניתי וזה לא עזר טוב זה היה ארוך ואם אתם קוראים את זה אז אתם בטח רוצים לעזור לי אז תודה רבה מראש 8-) עריכה שכחתי לציין שאני עובד עם מערכת חלשה ביותר חוץ מהכ.מסך יכול להיות שזאת הסיבה ? כאילו משהו מזהה פרים נמוך מידי אז הו מבטל ת AA ? הגיוני ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.