פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אתה בטוח שזה לווין ? נראה לי טיפה כמו עריכה גרפית הים בצד שמאל למטה של התמונה.בכל מקרה מדהים באמת אם אמיתי או לא.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר אתה בטוח שזה לווין ? נראה לי טיפה כמו עריכה גרפית הים בצד שמאל למטה של התמונה.בכל מקרה מדהים באמת אם אמיתי או לא.אין לי מושג אם זה ערוך או לא.קיבלתי את זה במייל, הרגע עשיתי חיפוש בגוגל וגוגל מצא רק תוצאת חיפוש של כתובת אחת, ככל הנראה שם המקור לקובץ אחרון ברשימה.http://nir.hu/~kfgyk/pic/trefas_vagy_erdekes/
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה אתר שמתיימר להביא תמונות לווין.. אבל זה BS.אני מכיר את האתר אתה כותב לו איזה ארץ אתה רוצה לראות וזה לוקח אותך לשם זה דיי מגניב ואז אתה רואה אם לילה או בוקר שם ואת האוכלוסיה לפי האורותרק חבל שבמציאות אתה לא אמור לראות את האורות האלה עד לחלל
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר רק חבל שבמציאות אתה לא אמור לראות את האורות האלה עד לחללאולי בעין בלתי מזויינת זה לא אפשרי לראות?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מדהים. אבל למרות זאת לא יודע אם זה אמיתי כ"כ.זה תיאורטית אפשרי לצלם תמונה כזאת?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר הבהרה חשובהחבר'ה, אני רק מציג כאן תמונות מעניינות שאני פוגש ברשת ואו מקבל במייל.מעבר לזה כל מה שקשור לאמינות של התמונות ממני והלאה.לא אני הוא זה שעומד/נציג רשמי של התמונות. 8)
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים הקו יום לילה ניראה חד מדייבהתחשב בעובדה שהשמש היא לא מקור אור נקודתי ושהאטמוספירה שוברת את הקרניים אז הקו יום לילה חד מדיי
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים לצערי זה ממוחשבwww.desksoft.comEarthView 2.5משתמש בזה בתור הרקע שלי כבר חודשים, יפה מאודhttp://www.boomspeed.com/bigred/earthview.JPG
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מישהו הראה את זה ממש מזמן כדי ליראות לפי זה איזה ארצות הן מפותחות ואיזה לא(לפי כמות האור)
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זכרון טוב 8) אך לא מספיק חד התמונה שהובאה אז היתה תמונה של כל כדור הארץ ... ואמרו שהתמונה מורכבת ממספר תמונות שצולמו בזמנים שונים. עוד אמרו שאם ישימו לב יראו שהאורות על פני היבשה משקפים את רמת החיים במדינות השונות ואז מישהו קם ואמר "טוב שלפחות רואים קצת אור מכיוון ישראל".
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זכרון טוב 8) אך לא מספיק חד התמונה שהובאה אז היתה תמונה של כל כדור הארץ ... ואמרו שהתמונה מורכבת ממספר תמונות שצולמו בזמנים שונים. עוד אמרו שאם ישימו לב יראו שהאורות על פני היבשה משקפים את רמת החיים במדינות השונות ואז מישהו קם ואמר "טוב שלפחות רואים קצת אור מכיוון ישראל". בדיוק!!!! על זה דיברתי תודה שהזכרת לי
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים ההוכחה המיידית לכך שהתמונה מגיעה ממחשב היא שבקוביה של משהו כמו 5000X5000 ק"מ אין אף ענן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.