עבור לתוכן

סיפור על ספק כוח ג'נרי (שווה קריאה)

Featured Replies

פורסם

אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..)  בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם.

החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o :o

מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה:

AMD Athlon XP1800

512DDR

Radeon9700 128MB

USB keyboard

modem usb

2 * HD's

1 CDROM

1 CDRW

2 FANS

אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל זה.

עכשיו הבאתי במחיר סימלי ביותר ספק חדש של Thermaltake  360W ,קודם מהרגשה רישונית הוא ממש כבד לעומת הספק הקודם,מישהו יודע למה???

ודבר שני,הכרטיס מסך עובד,אין קפיצות מתח,המודם עובד...ואני בהלם!!! זה כאילו יש לי מחשב חדש,הכל פשוט יותר טוב!!!!!!!!!!!

מסקנה : לא לקנות ספקים ג'נריים!!

פורסם

אתה מספר לנו על זה...

זה כבר לא חדש

מזל טוב על הספק :)

כולנו עברנו את זה... (גם לי נשרף לוח ומודם USB בגלל איזה ספק מעפן..)

גם לי יש TT360 אבל האחד עם ה2 מאווררים ובלי הPFC.

היום הבנתי שכבר לא מוכרים את האחד עם ה2 מאווררים אלא עם מאוורר אחד אבל הוסיפו את הPFC.

הספק הרבה יותר כבד מג'נרי כי יש בו הרבה יותר חלקים ולכן הוא איכתי יותר.

פורסם

לא מדויק. הוא יותר כבד כי הספק הג'נרי רייק ;D

פורסם
  • מחבר

לא מדויק. הוא יותר כבד כי הספק הג'נרי רייק ;D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ;D ;D ;D

בכל מקרה אני יותר - לא קונה ספקים ג'נריים! 8)

פורסם

יש לי תקלה במודם כפי שתה תיארת, תקרא את התרד הבא בבקשה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=76427.0

אתה חושב שזה יכול להיות בגלל הספק כוח הג'נרי שיש לי? התקלה הזאת אצלי כבר שלושה חודשים ושום דבר לא עזר: לא החלפת מודם, לא החלפת מחשב שלם, לא החלפת שקע בקיר של ADSL. אני בעצם עברתי (ביום ראשון בא טכנאי) לכבלים בגלל התקל המעצבנת הזאת.

פורסם

אני עכשיו אם ספק גנרי וחייב לקנות משהו חדש גם כן חשבתי אל 480וואט של TT דגם בטרפליי...

אבל די יקר 550ש"ח :-\

אולי אם ספק טוב ולא גנרי אני סוף סוף יריץ 3DMARK03 וה-04 שיבוא אם אוברקלוק כי מה שיש לי עכשיו 400וואט גנרי אני לא מריץ 3DMARK03

אם אוברקלוק כי נישרפו לי כבר לפני זה 6-7 ספקים גנריים 300-400 וואט :-\

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו אם ספק גנרי וחייב לקנות משהו חדש גם כן חשבתי אל 480וואט של TT דגם בטרפליי...

אבל די יקר 550ש"ח  :-\

אולי אם ספק טוב ולא גנרי אני סוף סוף יריץ 3DMARK03 וה-04 שיבוא אם אוברקלוק כי מה שיש לי עכשיו 400וואט גנרי אני לא מריץ 3DMARK03

אם אוברקלוק כי נישרפו לי כבר לפני זה 6-7 ספקים גנריים 300-400 וואט  :-\

אני בלי אוברקלוק ובלי כלום ולא מתכוון לשפר\לשדרג את המחשב הנוכחי. אז מספיק לי TT360W

ואו....6-7 ספקים נשרפו לך ואתה עדיין עם ג'נרי? (לא לומד לקח אה??? ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים