עבור לתוכן

אחרי מלא הודעות בפורום ומחקר מקיף... מחשב נייד למשחקים

Featured Replies

פורסם

הנה סופסוף המפרט הסופי שאני קונה:

דגם ZEUS P17 W-DNG 

M375E 

מעבד Pentium 1.7 (Dothan)   

מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10) 

זיכרון SODIMM DDR333 512MB 

דיסק קשיח 60GB 4200rpm 

כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W 

כונן דיסקטים none 

כרטיס קול AC'97 Codec 

כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB 

מודם 56,6K 

כרטיס רשת 10/100 

יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3 

IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM 

כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader 

מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm   

משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery 

מחיר 8450 ¤

הקניייה היא מksp(אני מקווה שזאת חנות אמינה).

תודה לכולם על העזרה! הערות על המפרט יתקבלו בברכה ;D

פורסם

אם יש לך את הכסף..... תהנה.

ותחזור הנה לספר תוצאות

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יותר תגובות?מפרט טוב לדעתכם?מפרט רע?שווה את הכסף או לא שווה...פשוט כמו שאתם רואים זה סכום גדול ואני סומך מהמפרט של המחשב הנייד הזה להחזיק לפחות לכמה שנים.אם לא למשחקים-אז לפחות לסרטים.

פורסם

אני מתקשה עד עכשיו להבין למה לקנות נייד במחיר כזה לצורך משחקים - בגלל זה אמרתי, אם יש לך את הכסף תהנה.

המעבד מעולה. כמות זיכרון מכובדת בהחלט. הכונן קומבו יאפשר לך להתקין משחקים חדשים (שבאים בDVD) ולראות סרטים. הכרטיס מסך זה אחד הדגמים היותר יקרים שיש למחשבים ניידים והוא ממש יקר (למרות שיש כבר 9700 נייד וגם 9800 אבל זה עוד לא הגיע חארץ ואני לא חושב שהוא נמכר בצורה רציפה בעולם....) אבל שים לב שהוא שווה ערך לכרטיס שולחני טוב - לא מעולה.

2 דברים.

א. אין לי מושג כמה הכרטיס מסך משפיע על צריכת הסוללות - המעבד הזה נחשב מאוד חסכוני אני מקווה שגם יחיק לך במשחקים לאורך זמן (תחזור לדווח)

ב. הHD יכול להיות לך כאן צוור בקבוק גדול. אולי כדאי לשים את התוספת של ה80 שקל ולקחת 5400\RPM עם 8MB באפר... יותר מזה (יש שם עוד אפשרויות כמו שאתה יודע) נראה לי כבר יותר מידי...

ותחזור לדווח ולתת דעה. (אם יש לך את הכסף ;) ) מה השימושים שלך במחשב?

פורסם

באמת אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב אם תקנה אותו :)

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני הולך להיות בדרכים הרבה שנה הבאה ולמרות שלא יוצא לי יותר מדי לשחק במשחקי מחשב הייתי מעוניין באפשרות כזו ואני גם יודע עד כמה בעייתי השידרוג בניידים אז אני מאמין שהוא יחזיק לי(אם הוא לא יפול) לפחות 5 שנים לראיית סרטים.

בקשר לhd הצלחתי לשכנע אותם לבוא לקראתי כי הבאתי לשם עוד שתי חברים שלי שכולם מעוניינים לקנות מחשב ביחד איתי ובתמורה כנראה שישדרגו לי את ההארד דיסק ללא תוספת תשלום(העצה שלי היא: אם אתם מתכננים לקנות מחשב ואתם רואים מישהו אחר בפורום שמתכנן לקנות מאותו חברה-תצטרפו אליו ותקבלו הטבות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים