עבור לתוכן

Radeon Modified Spirit Driver v1.3 למי שרוצה לנסות!! זאת גירסה 4.8 בטא!!

Featured Replies

פורסם

5200~

אני לא יכול לעשות בדיקה של 3DMARK2003 אם אוברקלוק הספק שלי לא יכול להחזיק את האוברקלוק ואת העומס ככה מתו לי כבר כמה ספקים גנריים

אז אני לא מריץ בדיקה של 2003 כשהמחשב באוברקלוק :P :-\ :P :-[

• תגובות 44
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי ספק ג'נרי

סאן שיין

300 וואט

ואני ב 2938

בלי בעיות

+

אובר קלוק לכרטיס מסך

נראה אותך מתעלה על זה :)

אני שברתי שיא שלילי

פורסם

עזוב חחח אני לא יעשה יריץ מבחן באוברקלוק נמאס לי החלפתי בגלל זה בגלל הבדיקה הזאת 6-7 ספקים!!

אני מוותר הפעם :-\

פורסם

מה שראיתי עכשיו זה לא יותר ממה שניראה לי כמילים חסרות משעמות... קשה לי להאמין שעם שינוי אפשרות בביוס הכרטיס מסך שלי ייעבוד כמו כ.מסך 256

אה ואני מוציא 7000... אני יכול להעלות עוד.. אבל אין לי כוח לשבת על זה, ואני עם קירור סטוק.

ואני מוציא 20000 וקצת ב3Dmark

אתה בא לאור מחר? כי אם כן אני יראה לך שם.

פורסם

נופ

אגב איזה מעבד זיכרון יש לך?

אגב אתה באמת חושב שיש לך את ה 9500 הכי מהיר בעולם?

יותר מהיר מכל אלה עם הפלטייה גם?

פורסם

אהה רק אם היה יל ספק נורמלי הייתי עושה אוברקלוק ומריץ 3DMARK2003 בלי לפחד שהוא ימות אחרי הבדיקה השלישית או הריבעית כי ככה זה קרה לי הכל הפעמיים שניסיתי :-\ :-[

פורסם

תשדוד זקנות בפארק

פורסם

טוב אני יוצא מחר בערב לפרקים בבאר שבע! ;)

לא עכשיו רציני מה אתם אומרים ספק ב-550ש"ח טוב חח TT בטרפליי 480וואט :)

פורסם

2.6@3.2 HT

מושקין 3200

תיראה... בטוח שלא, אבל אני לא יודע מה קרה וקיבלתי תתוצאה הזו... ותשמע.. אף פעם לא ראיתי מישהו מגיע 380MHZ בזכרונות חוץ ממני...

תיראה מה שקרה קרה... על הנייר יש לי את הכרטיס מסך ה4 הכי חזק בעולם לפי תוצאה (אני מדבר על קצת יותר מחצי שנה אחורה, לפני הדור החדש).

אבל אני לא מאמין שהוא באמת הכי חזק! אני באמת הגעתי למהירויות גבוהות, אבל זה לא מספיק לדעתי כדי שאפילו על הנייר יהיה כתוב הכרטיס ה4 הכי חזק...

תשמע לא איכפת לי מה זה היה ואיך קיבלתי תוצאות ענקיות, אני לא רוצה לחשוב שזה גליץ', למרות, שכניראה זה מה שזה.

אני שמח ואני רוצה להישאר ככה.

פורסם

אחלה אבל אני מבקש בבקשה לא להתחיל עכשיו ספאם כי אני יודע שכל פעם אתם תתחילו לרשום שזה אל אפשרי ורועי משקר אז בבקשה ל פה! ;)

פורסם

אחלה דריברים תודה. :)

פורסם

יש לי

geXcube Radeon 9600PRO

מה לבחור בהתקנה ???

פורסם

רגע, אז זה באמת פועל?

יש לי 9700פרו למה אפשר להפוך אותו?

פורסם

תשמעו, אתם מדברים על שיפורי ביצועים כבר שעה.

אבל הדרייבר יציב???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים